Kako funkcionise sistem u Norveskoj

Imali su srece da poseduju naftne busotine, zatim je dosla lova, zatim svest o prirodnoj sredini. Nista posebno. Svaka budala moze da se obuce kada dobije sedmicu na lutriji. Osim toga protestanti su sto znaci da bi se yebali za krunu, tako da i to im pomaze.
Glad je bila ne tako davno a ko je to osetio postao je racionalan prema onome što ima... Znaju oni kako se radi mnogi imaju naftu ali malo ko 1000milijrdi na kontu od nje tj niko .. Rade oni za budućnost svoje zemlje to će biti sve bolje i bolje mada za mene nije ali ne mogu reći ništa protiv .

Potpuna neinformisanost. Masovno se neobrazovani radnici iseljavaju. Upravo oni najvise odlaze. Mi inace nemamo strucnjaka toliko da bi ih se 50 000 godisnje iseljavalo. Pored toga evo desetine hiljada obrazovanih koji ostaju u Srbiji.

Inace trend iseljavanja je u celom regonu ne samo kod nas. Cak i u Sloveniji.
Nzn šta može da radi i kako može da ostane a i ko će da ulaže u nekog bez škole sa dve ruke i dve noge.. Stvarno nzn gde bi ga mogli smestiti jedino ovi sa EU pasošem kojima ne treba viza

Glad je bila ne tako davno a ko je to osetio postao je racionalan prema onome što ima... Znaju oni kako se radi mnogi imaju naftu ali malo ko 1000milijrdi na kontu od nje tj niko .. Rade oni za budućnost svoje zemlje to će biti sve bolje i bolje mada za mene nije ali ne mogu reći ništa protiv .
U Srbiji nije bilo gladi ni pod Turcima. U Srbiji je vazda bilo svinja... a danas imas 'leba kol'ko hoces. Srbin moze da umre od metka, bolesti ali od gladi nikad.

Po Hrvatskoj su umirali masovno... Zato nasi Srbi odande imaju po 2 metra.. prirodna selekcija i sl. Ali zato su nasi Srbijanci zgoljavi izdrzljivi :D

Mi Lale od golemih granicara postamo maleni debeljuskasti :D

PS Ja nisam ja super izgledam for the records :D

БИА се не петља у својину која је стечена у Србији из иностраних средстава, ако није у питању прање новца Србија-Норвешка-Србија или ако ниси нешто са њима петљао овде па си бежао тамо у Норвешку.

Bice da si ti, djecace od 70+, staroga kova, i da ne razumes "modernizaciju" srpskog drustva. BIA se, posto se stalila sa drzavnom mafijom, mesa u sve i svasta sto joj donosi profit. Posebno u zivote obicnih ljudi. Uglavnom kroz odluke krimosa na vlasti. Ali NE samo...

Ti si isto gluvonem. Ne citas sta pisem. Ja u Beograd LEGALNO dolazim kad hocu i kako ja hocu... Ali tebi je u glavi nacrtana tvoja vizija mene (da bi sebi objasnio da se nigde u zivotu zaiebao nisi). Nikako ni pod stare dane da se osvestis. A trebalo bi. Za tvoje dobro, djecace, koji nikada izrastao nisi. BTW, not my problem.

Izvini.

Norge.jpg

U Srbiji nije bilo gladi ni pod Turcima. U Srbiji je vazda bilo svinja... a danas imas 'leba kol'ko hoces. Srbin moze da umre od metka, bolesti ali od gladi nikad.

Po Hrvatskoj su umirali masovno... Zato nasi Srbi odande imaju po 2 metra.. prirodna selekcija i sl. Ali zato su nasi Srbijanci zgoljavi izdrzljivi :D

Mi Lale od golemih granicara postamo maleni debeljuskasti :D

PS Ja nisam ja super izgledam for the records :D

Nismo mi zaboravili TRUMANOVA JAJA.

Pazite da ih ne jedemo opet svi zajedno.

Балвандер мисли да је само он радио у иностранству и да само он зарађује.

Ми смо некада напуштали инжењерске добре послове у иостранству и враћали се да ратујемо жртвујући своје животе, доносимо помоћ унесрећима, чак смо напуштали инвестиције, послове и долазили 5.октобра., када су овакви губили привилегије и бежали из земље...

Ми смо уносили новац за опљачкане, други су износили опљачкано.

Тема: "Како функционише систем у Норвешкој", не постоји, јер ни аутор не постоји !!!

Тема: "Како функционише систем у Норвешкој", не постоји, јер ни аутор не постоји !!!

Hajde, kada vec kazes da ne postojim... Znaci, ja sam nekakva AI built-in Cloud by for NATO propaganda. Ja se sa tobom apsolutno slazem, ali se srpske tajne sluzbe nece nikako sloziti sa tobom.

A lepo bi bilo da se sloze sa tobom da ne postojim, manje ce da ih boli glava. Mnogo manje. :smeker:

Hajde, kada vec kazes da ne postojim... Znaci, ja sam nekakva AI built-in Cloud by for NATO propaganda. Ja se sa tobom apsolutno slazem, ali se srpske tajne sluzbe nece nikako sloziti sa tobom.

A lepo bi bilo da se sloze sa tobom da ne postojim, manje ce da ih boli glava. Mnogo manje. :smeker:

Фигуративно, видиш да ти подиебавам твој дрндави и расклимани Его.

Систем, ако причамо о садашњим рачунарским системима је прављен са намером да буде коруптиван. Питај НСА како су другима угурали/увалили свој највећи вирусни пројекат Гејтс.

Ти сада квариш већ покварено па си моралан, храбар и заслужан грађанин.

Ја када сам зарађивао, изграђивао сам, а не разграђивао.
Када сам ратовао, гађао сам непријатеља, а не системе као ти, јер треба да поквариш коруптивно !

- - -
Па видиш, како постоји изграђивање онтолошких база и система, тако постоје и подметања кукавичја јаја у антионтолошким системима.

Ту се више не зна шта се изграђује, а шта разграђује, тако да имате проблем са филозофијом у безбедности заштити података, јер не знате више шта радите и на којој сте страни, страни конструкције или страни деконструкције. Да, твоја је зарада најбинија, али само теби, ни Србији ни Новешкој

Poslednja izmena:
Nastavi da me podiebavas. Odlicno ti ide.

Ostalo ne zelim uopste da komentarisem. Gomila gluposti i dzubreta koje veze sa zivotom i ITem nemaju. Mnogo gore nego sto eSeNeSeS spinuje.

Opet Izvini. :smeker:

Упињеш се да будеш постмодеран, а ниси ни модеран !

Нас стварно кроз политикологију и филозофију не интересује твоје постмодерно ИТ друштво, дигитализација ђубрета и антионтологија система.

Нас не интересује твој виртуелни свет и нисмо дужни да слушамо твоје фрустрације.

Имаш паре, иди купи задовољство, али да серендаш о политичкој филозофији, неће моћи !

Meni se ipak cini da si ti jako ozlojedjen zato sto si u Srbiji bio gladan, pa su ti svi krivi. Sada te muci to sto si uopste morao da odes jer ti ni tamo nije savrseno inace bi bio zadovoljan i razumeo bih sve, a ne bi bio zlurad, zlovoljan i besan. Vidim da si ogrezao u mrznji protiv nekakve vlade, koja ti nesto otima... kako meni ne otima?

Odrasti. Ja ovo ozbiljno.

Back