Како функционише игноре?

Da, upravo tako.

Мислим да би игноре требао да буде комплетан

Ако аватар А стави аватара Б на игноре листу тада би мислим требало да Б не може да види шта А пише

Није поата да само А не гледа текст од Б ...

Ако аватар А стави аватара Б на игноре листу тада би мислим требало да Б не може да види шта А пише

Trebalo bi ali to ce da im smanji promet za reklame i forum ce da rikne.

Nisu to vrata pa kada iz zatvoriš prekineš kontakt. Ti možeš da biraš šta čitaš ali ne možeš da utičeš na to šta drugi mogu da čitaju.

Nisu to vrata pa kada iz zatvoriš prekineš kontakt. Ti možeš da biraš šta čitaš ali ne možeš da utičeš na to šta drugi mogu da čitaju.

Мислим да би допуштање прављења црне листе као у мобилним телефонима односно ограничавање могућности

некоме да чита пост допринело смањивању конфликата на крсти

Дискусије су се буквално претвориле у роворску борбу као у Великом рату и преселиле са идеолошкога колективнога и општега

на лично и персонално поље ....

Узмимо пример дискисја о протесту студената

Те ко их помаже, те насатвно особље не ради, та ми се убисмо од посла , те нас су прскали шмрком ...

Па онда рата о Украини ... и много много других

Али .. како год ... Можда и то да невидим коментар на моје постове ће самим тиме дестимулисати друге да пишу ...

Питање .. Да ли аватар Б зна да Аватар А ге је ставио на игноре листу

У профилу стоји који које прате ... Мислим да би било добро да аватару Б ( објекту игнорисања ) стоји и да је на игноре листи од тих и тих

НПР .. поред

ПРАТИ и
ПРАТИОЦИ да стоји
ОНИ КОЈИ ГА ИГНОРИШУ ..
ОНИ КОЈЕ ИГНОРИШЕ

[IMG alt="mr Kiza"]https://forum.krstarica.com/data/avatars/l/229/229909.jpg?1440698181[/IMG]
Prijavite

mr Kiza​

Aktivan član
Učlanjen 10.06.2010.
Poslednja aktivnost pre minut · Pregleda nove sadržaje
Poruka1.834Reakcija846

PratiteIgnorišite

Pošalji privatnu poruku
Pronađite

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog Statistika po forumima

рецимо

аватар А стави на игноре листу аватара Б

То значи да аватар А неможе да чита шта пише аватар Б.

Да ли то значи да аватар Б може да чита шта пише аватар А ?
Тако је,особа Б и даље може да чита садржај од особе А.

Back