Kako otići trajno iz Srbije kad ne znate engleski dobro, kad ne znate skoro ništa raditi, kad si jednom rečju jadan i glup? Ima li neka država da prima takve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje ti kreni da se baviš politikom ovde u Srbiji. Onako ispred prodavnice neke,sa flašom u ruci...
Ne mrdaj iz Srbije .Takvi jedino ovdje prosperiraju .Kako otići trajno iz Srbije kad ne znate engleski dobro, kad ne znate skoro ništa raditi, kad si jednom rečju jadan i glup? Ima li neka država da prima takve?
Kako otići trajno iz Srbije kad ne znate engleski dobro, kad ne znate skoro ništa raditi, kad si jednom rečju jadan i glup? Ima li neka država da prima takve?
Novi Zeland.....treba samo da znaš da praviš decu, a za to ti ne treba engleski.....a ni diploma![]()
Pa tebi je savrseno ok u Srbiji, nego od kud ti sada i ovde na oom PDF-u?
A od čega ćemo živeti ta dečica, njihova mama i ja?
Odeš U Nemačku tri puta na tanc četvrtu nedelju se ženiš ,posle 4 godine uzimaš njihovo državljanstvo i ako ti se ta žena ne sviđa živiš od socijalnog do kraja života sa 850 € a u Srbiji si sa tim parama grof.
pa srbija je za takve obecanaKako otići trajno iz Srbije kad ne znate engleski dobro, kad ne znate skoro ništa raditi, kad si jednom rečju jadan i glup? Ima li neka država da prima takve?
Nebo je granica ,a pre neba jedno sa dva kubika ilovace te izoluju za sva vremena.Bio sam sa Legijom ispred Zadra,pa sam video sta je.Bezite sto dalje,ako hocete ostati ljudi.Inace,kamp im je za regrute u okolini Le Mana.Svi koji su bili za vreme krajiskog rata tamo kao UNPROFOR bili su iz te baze.La Legion Entrangere-
ako imaš između 18 i 40 godina, mentalno i fizički si zdrav, nije neophodno znanje francuskog jezika, u stanju si da odradiš bip test- trčanje dužine 20 metara u promenjivom ritmu, na vratilu minimum 4 zgiba i još 40 trbušnjaka, popneš se uz konopac visine 5 metara bez pomoći nogu i standradni test inteligencije. glavni regrutni cetar je negde u okolini marseja..raspitaj se malo na netu imaš podataka mali milion.
pet godina u legiji a posle..nebo je granica,
ako ništa drugo naučićeš jezik i imati mesečnu platu hiljadu evra plus bonusi![]()
Nebo je granica ,a pre neba jedno sa dva kubika ilovace te izoluju za sva vremena.Bio sam sa Legijom ispred Zadra,pa sam video sta je.Bezite sto dalje,ako hocete ostati ljudi.Inace,kamp im je za regrute u okolini Le Mana.Svi koji su bili za vreme krajiskog rata tamo kao UNPROFOR bili su iz te baze.
Traze narocito one koji imaju visak nogu i ruku!...po mogucnosti!Ovaj osmeh oduševljenja na kraju mog komentara dodao je blago ironičan prizvuk istom.
Ali čuj, jeste ipak jedna od opcija obzirom na ono što postavljača teme najviše interesuje- odlazak iz Srbije bez ikakvih kvalifikacija i znanja, a da pozadina nije kriminal.
Meni je prvo Legija pala na pamet. Posle doduše i naftne kompanije, ali tamo ako se ne varam ipak traže određene veštine![]()
Ne mogu da dam reputaciju,pa cu ovako.Tehnicki sam sprecen i onemogucen.Наравно. Има држава где су сви такви и веруј ми једва те чекају тамо... Само званично пређеш у Католичанство и одеш у хрватску. кажеш им да ти желиш да будеш хрват и да ти се Срби гаде, и немаш у опште никакв проблем, Одмах те приме код себа... Питања о способностима и образовању неће ни постављати, само добро нагрдиш гадне и наопаке Србе, који ни светог оца папу не поштују и воле Радоја Домановића и Дражу Михајловића ( код помињања овог дргого обавезно мрсно о гадно опсуј, додуше можеш и коод првог да псујеш). И стано пљуцкај... фуј... блато на опанцима ... фуј... сељачине. При том би могао да научиш по нешто са хрватске википедије о њиховм првом краљу, који се видећеш тамо већ, звао Душан Силни, и имао саветника језуиту који се звао Анте Старчевић. Научи и њихову поезију у десетерцу и сазнај ко су велики хрватски јунаци... Уча и Гвозден... Марко Краљевић, Мина од Костура, Милош Обилић, Робеспјер, Ахаб, Пруст, Флобер. видећеш у њиовј богатој историји, да је велики хрват Бан Јелачић и његова сестра Тереза Орловски дали смернице хрватима у великој револуцији у трећем веку пре нове ере. У осталом шта је та жртва да научиш мало њихове историје и тако се наобразујеш, у односу на благодет емиграције из Србије у Сисак. Језик ће ти бити лакше да савладаш, него енлески да учиш. Само инсистирај на разликама од српског и труди се да то што говориш, што више личи на говедарско саплитање и одмах те примају... а ако успешно савладаш заклетву на ками и пиштољу, можда те и за министра изеберу... ко зна. велик је то народ и веома благодаран.