cvetakkkk777
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
Pitanje za momke. Kako dozivljavate kad vam neka devojka koju ovako ni ne poznajete posalje zahtev, poruku...Jel vas to odbija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne odbija već naprotiv tako da slobodno pošalji taj zahtev kome si htela da pošalješPitanje za momke. Kako dozivljavate kad vam neka devojka koju ovako ni ne poznajete posalje zahtev, poruku...Jel vas to odbija?
Saljem pa neka ide zivotNe odbija već naprotiv tako da slobodno pošalji taj zahtev kome si htela da pošalješ
Не одбија ме. Интригира ме. Одмах пожелим да остаримо заједно. Шалу на страну, гледам позитивно на то. Више девојака треба прићи мушкарцима које воле.Pitanje za momke. Kako dozivljavate kad vam neka devojka koju ovako ni ne poznajete posalje zahtev, poruku...Jel vas to odbija?
Јави нам резултат.Saljem pa neka ide zivot![]()
Ne odbija. Uglavnom salju da bi imale sto vise pratilaca na onom instagramu. Dzabe da im ja budem novi pratilac kad nisu moj tip i najvažnije ja zivim u RF.Pitanje za momke. Kako dozivljavate kad vam neka devojka koju ovako ni ne poznajete posalje zahtev, poruku...Jel vas to odbija?
Ako je lepa nePitanje za momke. Kako dozivljavate kad vam neka devojka koju ovako ni ne poznajete posalje zahtev, poruku...Jel vas to odbija?
Ne odbija me. Naprotiv, vrlo me intrigira.Pitanje za momke. Kako dozivljavate kad vam neka devojka koju ovako ni ne poznajete posalje zahtev, poruku...Jel vas to odbija?