Kako dozivljavate pljuskove grmljavinu sedamnaestog decembra nocas?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.497
Grmi da se stakla tresu pada jako ` pada manje grmi nesto slabije ` "udrite gromovi ovo su lomovi sad mi je najgore udrite od gore" bas je osecaj kao vreme...Podseca li vas na neku gorku proslost lepu sadasnjost neiskoriscene prilike slom zivota iznenada kao kad grom udari....Bude li kajanje secanja strah od sutrasnjice strah od toga sta ako nista ne bude fenomenalno izvanredno vec je krs lom to sto vama sleduje...Budi li frustracije onih oko vas koje prenose vama ` kako utice zvuk pljustanja stalan eto kakva secanja budi kakve misli nosi...

Grmi da se stakla tresu pada jako ` pada manje grmi nesto slabije ` "udrite gromovi ovo su lomovi sad mi je najgore udrite od gore" bas je osecaj kao vreme...Podseca li vas na neku gorku proslost lepu sadasnjost neiskoriscene prilike slom zivota iznenada kao kad grom udari....Bude li kajanje secanja strah od sutrasnjice strah od toga sta ako nista ne bude fenomenalno izvanredno vec je krs lom to sto vama sleduje...
Nemocni smo pred silama prirode. Strah, kao strah je negativna emocija. Nemoc je eto, onda kada nam nista ne preostaje nego da se molimo.
Pomoc, ako dodje, nebitno, bitno da se pomiris sa sudbinom...

Grmi da se stakla tresu pada jako ` pada manje grmi nesto slabije ` "udrite gromovi ovo su lomovi sad mi je najgore udrite od gore" bas je osecaj kao vreme...Podseca li vas na neku gorku proslost lepu sadasnjost neiskoriscene prilike slom zivota iznenada kao kad grom udari....Bude li kajanje secanja strah od sutrasnjice strah od toga sta ako nista ne bude fenomenalno izvanredno vec je krs lom to sto vama sleduje...Budi li frustracije onih oko vas koje prenose vama ` kako utice zvuk pljustanja stalan eto kakva secanja budi kakve misli nosi...
Ništa ja nisam čula noćas, tako sam lepo zaspala.
Da jesam videla i čula bila bih fascinirana prizorom šta sve priroda ume da uradi.
Što se tiče pravljenje paralere između prirode i dešavanja u životu magla je ta koja me više podseća na život i na ono što ostaje skriveno ispred nas i što ne vidiš šta dolazi.
Oluja ko oluja, ko i u životu posle svađe bude nekako lakše, raščiste se neke stvari...

Ume da bude gadno kad sve stoji, kad se umiri, kad ni daška vetra nema i kad je tako danima i tačno znaš da se nešto sprema, posle oluje ostaju slomljene grane, lišće na sve strane, razne kese i ostalo sitno đubre što visi po granama, razbacano po trotoaru, zelenim površinama......

Užas, ja da mogu spavala bih u autu kad grmi, auto je najsigurnije, Faradayev kavez pravi. Ovako u stanu idem pod krevet ili sto.

E Kćeri, tebe treba poslati u neku laboratoriju gde se vrše istraživanja visokih napona, pa da stojiš pored visokonaponskog pražnjenja od nekoliko miliona volti dok se ne oslobodiš straha :lol::lol:

Back