kako dovesti djevojku

e iebiga bas te nece,nista mora isfoliras dimas kesa,podesi mob da ti zvoni svakih 15min i onda se kao javis i deres,nemoj da vam dodjem gore na granicu pustajte mi slepere,znate da me kostate 1000 evra dnevno,letece glave ako vam se pojavim,i onda je kao sarmiras,ma nije vredno nerviranja,necu da mi oduzimaju vredno vreme s tobom,gasim tel,koi sam car

Mozda poslednjih meseci otkako sam deziorentisan i izolovan od sveta na najlaksi moguci nacin mogu sada kada ne trebam vise sestricinu da cuvam da krenem u lov divljac.
Ali jbg, kada ne mogu da imam kese, nemam.
Medjutim da smuvas devojku ne treba ti kes, osim za *****, ali ja to necu, hocu da izadjem i prvu koju ugledam da joj spustim carapu ako razumete sta hocu da kazem.
Prepostavljam, da je to lako smuvati na jednu noc.
Gde bih trebao da se krecem, kada je danas subota, nikakve izlozbe ni galerije nema, pa da se okupljaju zene.
Naravno, treba biti pozitivan da bi bio uspesan.
Ali gde se danas subota okupljaju zene? izuzev klubova, kafica i sl.
Hvala.

e iebiga bas te nece,nista mora isfoliras dimas kesa,podesi mob da ti zvoni svakih 15min i onda se kao javis i deres,nemoj da vam dodjem gore na granicu pustajte mi slepere,znate da me kostate 1000 evra dnevno,letece glave ako vam se pojavim,i onda je kao sarmiras,ma nije vredno nerviranja,necu da mi oduzimaju vredno vreme s tobom,gasim tel,koi sam car

Verujem da ti je uspelo George, ali ja to ne bih mogao. Ajde razumem ljude koji slazu za par godina, a hoce da navataju nesto mlado, ali to sa sleperima i aviJoni kamiJoni mala moja mi je cirkus.:)

hahahha sasavi ste vi a i ja jos sasavi sto od vas i na internetu houcu da proverim hahaha .

Ajde sada ozbiljno.
Znaci necu da se muvam okolo pa da trazim devojke hovu da se druzim sa njima! Kako? Hvala jos jednom!!!! .

Pa cekaj,hoces li da se druzis ili da je*es?Ne moze to tek tako 'ocu kakim necu kakim.
A za druzenje ti je jos teze.Sta god da joj kazes ispasce da je muvas.Tako da...drzi se ti ovog prvog plana.

Back