- Poruka
- 237.427
Bogami još dve nedelje ni kolima niti bilo kako u Grčku:
Epilog haosa na granici: Građani Srbije u Grčku NE mogu do 1. jula
Epilog haosa na granici: Građani Srbije u Grčku NE mogu do 1. jula
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa realno na Goliji ima vukova i medveda...
Ali zato je vazduh takav da opija....Ljudi,priroda...Zaista ko hoce da se resetuje i odmori treba da ode tamo.
A sto se tice teme,ja sam planirao da ako krenem u Grcku svratim na Ohridsko jezero.Ovako preko Bugarske,nije zanimljivo...
Ma znam, nego smesno mi to sa dezinfekcijom. Smesno.To sad nema veze jer su Makedonci odlučili da puštaju samo tranzit. Sad je sve do Grka.
Znsci oni koji su usli ne mogu nazad..moj kolega je tsko otosao sa fsmilijom u Spaniju ostao 2meseca u Hotelu sve pare potrosio
Al si dobro prognozirao svaka ti cast, ko zna sta ce veceras da uvedu, mozda nece moci ni do Golije da se ode.do jula ce sve normalno funkcionisati.
pogledaj grad..sve se vratilo u normalu..samo jos malo da prodje i ljudi ce se potpuno opustiti.
Pa znas kad bi im dao dinar preko uplacenogZnsci oni koji su usli ne mogu nazad..moj kolega je tsko otosao sa fsmilijom u Spaniju ostao 2meseca u Hotelu sve pare potrosio
do jula ce sve normalno funkcionisati.
pogledaj grad..sve se vratilo u normalu..samo jos malo da prodje i ljudi ce se potpuno opustiti.
Da, potvrđeno je zatvaranje pre pola sata.
jbg.. niko nije mogao da racuna na ove loodake da ce isforsirati izbore pa smo u cabruTabe, kad cemo??![]()
jbg.. niko nije mogao da racuna na ove loodake da ce isforsirati izbore pa smo u cabru![]()
jbg.. niko nije mogao da racuna na ove loodake da ce isforsirati izbore pa smo u cabru![]()