H
hanibaI77
Gost
o perverzna zenoS_K_V_O:Prihvati neko losije mesto za pocetak pod uslovom da je u struci...stekni iskustvo, upoznaj ljude...pa ce ti vec nesto uleteti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o perverzna zenoS_K_V_O:Prihvati neko losije mesto za pocetak pod uslovom da je u struci...stekni iskustvo, upoznaj ljude...pa ce ti vec nesto uleteti...
Ups...ne znam sta mi bi...hanibaI77:o perverzna zeno![]()
commodore:Jos uvek verujete u bajke bre ljudi.
Dotle voz ode.
Gasite se sa interneta, i trazite posao.
Nije ovaj chat za vas.
To mi, sto imamo ko da radi za nas - mi imamo visak vremena da se chukamo po netu. Mi mozemo i da idemo u Spaniju, vozimo glisere, igramo paintball, izlazimo uvece... sta god mozemo da platimo.
Vi ne.
Vi ste radna snaga.
Radna snaga ide da trazi posao.
Prosto i jednostavno.
Namerno necu da ulepsavam. Govorim ostro, grubo i ogoljeno.
Radna snaga trazi posao.
Cak i ona visoko obrazovana.
over and out.
MENJAJTE KONCEPT U GLAVI.
RADITE PO CEO DAN I CELU NOC.
SVAKI DAN,
GODINAMA.
ne pricajte.
Zaradite, pa onda pricajte.
p.s.
reche mi pre neko vece neko na pp
"commo, ja tek sad kapiram da kad ti u 4 ujutru bacas postove ovde, ti si u stvari jos uvek na poslu."
... Pa naravno... naravno... JA SAM SKORO UVEK NA POSLU.
To mi je zivot. Od toga zivim. Iako ne moram licno mnogo da radim, moram da budem tu i da koordiniram. Kad ne objasnjavam vama da sustinski zivite u snovima. Lepim zeljama... a ne u realnosti.
pozdrav
commodore:Jos uvek verujete u bajke bre ljudi.
Dotle voz ode.
Gasite se sa interneta, i trazite posao.
Nije ovaj chat za vas.
To mi, sto imamo ko da radi za nas - mi imamo visak vremena da se chukamo po netu. Mi mozemo i da idemo u Spaniju, vozimo glisere, igramo paintball, izlazimo uvece... sta god mozemo da platimo.
Vi ne.
Vi ste radna snaga.
Radna snaga ide da trazi posao.
Prosto i jednostavno.
Namerno necu da ulepsavam. Govorim ostro, grubo i ogoljeno.
Radna snaga trazi posao.
Cak i ona visoko obrazovana.
over and out.
MENJAJTE KONCEPT U GLAVI.
RADITE PO CEO DAN I CELU NOC.
SVAKI DAN,
GODINAMA.
ne pricajte.
Zaradite, pa onda pricajte.
p.s.
reche mi pre neko vece neko na pp
"commo, ja tek sad kapiram da kad ti u 4 ujutru bacas postove ovde, ti si u stvari jos uvek na poslu."
... Pa naravno... naravno... JA SAM SKORO UVEK NA POSLU.
To mi je zivot. Od toga zivim. Iako ne moram licno mnogo da radim, moram da budem tu i da koordiniram. Kad ne objasnjavam vama da sustinski zivite u snovima. Lepim zeljama... a ne u realnosti.
pozdrav