KAKO dobiti prduzetnicki kredit

ma sta te briga :D slaze ti se uz nick;)

najlakse ces do informacije doci ako odes na sajt vecih banaka..
najmanje glavobolje sam imala jer su ljudi znali svoj posao sa intesa, kbc i vojvodjanskom bankom..
udji na sajt, pogledaj sta nude i sta ti od toga odgovara, tj koje uslove ti ispunjavas da bi mogla da podignes taj kredit..

ma sta te briga :D slaze ti se uz nick;)

najlakse ces do informacije doci ako odes na sajt vecih banaka..
najmanje glavobolje sam imala jer su ljudi znali svoj posao sa intesa, kbc i vojvodjanskom bankom..
udji na sajt, pogledaj sta nude i sta ti od toga odgovara, tj koje uslove ti ispunjavas da bi mogla da podignes taj kredit..

...e hvala...:) ,,super informacija
jesi li ti dobila kredit
?

kako i po kojim uslovima mogu da dobijem kredit od 3000 e da bi otvorila radnju
? koji su uslovi,kod koje banke je najbolje,,itd
Ако имаш услове, мислим свој локал а још више план, идеју чиме намераваш да се бавиш, лакше и безболније ти је потражити партнера-ортака, како хоћеш.
Наравно, мања зарада али мањи и пословни ризик. Има још по која предност ако нађеш правог ( озбиљног ) ортака. За ова времена можда боља (сигурнија) опција.

Ако имаш услове, мислим свој локал а још више план, идеју чиме намераваш да се бавиш, лакше и безболније ти је потражити партнера-ортака, како хоћеш.
Наравно, мања зарада али мањи и пословни ризик. Има још по која предност ако нађеш правог ( озбиљног ) ортака. За ова времена можда боља (сигурнија) опција.

mislis da je bas bas tako ne povoljno

joj al meni je cim procitam PRDUZETNICKI odmah osmeh na licu..
evo i sada se smejem..
kancelarija mi je na galeriji, vezbaci su mi u gymu, deli nas stakleni zid i gledaju me lujku :lol:

ja sam u kratkorocnim investicionim kreditima stalno upravo zbog partnera kojeg sam isplatila iz posla :roll:
:)
OK ONDA,AJDE OSTAVITE NASLOV DA MAKAR ZASMEJAVAM LJUDE AKO NISTA DRUGO:)
... a kako si ga dobila koje banke itd?

Back