- Poruka
- 2.767
kako i po kojim uslovima mogu da dobijem kredit od 3000 e da bi otvorila radnju
? koji su uslovi,kod koje banke je najbolje,,itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sta te brigaslaze ti se uz nick
najlakse ces do informacije doci ako odes na sajt vecih banaka..
najmanje glavobolje sam imala jer su ljudi znali svoj posao sa intesa, kbc i vojvodjanskom bankom..
udji na sajt, pogledaj sta nude i sta ti od toga odgovara, tj koje uslove ti ispunjavas da bi mogla da podignes taj kredit..
...e hvala...,,super informacija
jesi li ti dobila kredit
?
Ако имаш услове, мислим свој локал а још више план, идеју чиме намераваш да се бавиш, лакше и безболније ти је потражити партнера-ортака, како хоћеш.kako i po kojim uslovima mogu da dobijem kredit od 3000 e da bi otvorila radnju
Ако имаш услове, мислим свој локал а још више план, идеју чиме намераваш да се бавиш, лакше и безболније ти је потражити партнера-ортака, како хоћеш.
Наравно, мања зарада али мањи и пословни ризик. Има још по која предност ако нађеш правог ( озбиљног ) ортака. За ова времена можда боља (сигурнија) опција.
ja sam ti non stop u investicijama i kratkorocnim kreditima
a ti meni tako navuces osmeh na lice kad na profilu procitam naziv teme![]()
... da da,,jako hvala na tome
bas mi je kompliment![]()
joj al meni je cim procitam PRDUZETNICKI odmah osmeh na licu..
evo i sada se smejem..
kancelarija mi je na galeriji, vezbaci su mi u gymu, deli nas stakleni zid i gledaju me lujku
ja sam u kratkorocnim investicionim kreditima stalno upravo zbog partnera kojeg sam isplatila iz posla![]()
OK ONDA,AJDE OSTAVITE NASLOV DA MAKAR ZASMEJAVAM LJUDE AKO NISTA DRUGO
... a kako si ga dobila koje banke itd?
DA, baš tako. Nepovoljno do kraja, da bi opstao moraš nešto da "muljaš" inače sve legalis, nema šanse.mislis da je bas bas tako ne povoljno