Kako do ..

pipina

Primećen član
Poruka
608
Mozda bi ovo mogla da bude tema kako da se stigne do dela Beograda (i okoline)
koji ne poznajemo.

Za pocetak
ja ne znam kako da stignem do Kike (robne kuce).
Ne znam koji bus ide tamo.

kika nameštaj d.o.o
Parizanske avijacije 2a,
11077 Beograd
Tel. +381 11 2259 211
Fax. +381 11 2259 210

Radno vreme: pondeljak - nedelja: 10 - 21h
(gore stvarno fali 'e' u ponedeljak :lol: samo sam copy/paste :lol: :mrgreen: )

Tom ulicom, partizanske avijacije, idu busevi 74 i 75 (sa Zelenjaka, preko Brankovog mosta i NBG kruznog toka)

A mozes i na www.planlpus.rs tamo stavi adresu pa mozes da biras kako hoces, ima i gsp linija, ima sve :mrgreen:

Koliko znam, kada busevi prodju onu petlju preko autoputa i kad idu ka prvoj stanici posle, treba da naidjes na Merkur koji je do ulice, i odmah sidjes. Iza Merkura, povuceno od ulice je Kika.

Poslednja izmena:
Treba mi pomoc. Nisam iz Beograda, i ne snalazim se sa javnim gradskim prevozom, pa sam htela da vas pitam kako doci od Glavne autobuske stanice do TC Usca. Da li moze linijama 83 i 78? Molim vas odgovorite sto pre.. Hvala unapred.

I da, kako doći od TC Ušća do Hale Pionir?

Gledala sam na planplus.rs, ali mi se nešto ne slaže sa gsp.rs

Mogu bez problema 78 i 83, samo da ne promasis smer :mrgreen:

Proverio sam gsp i planplus, slazu se.

Od Usca do Pionira... Mozes sa 95 (staje u ulici popreko u odnosu na produzetak mosta, deli stanicu sa tramvajima), kad predjes reku, sidji na 5. stanici. Onda produzi jos nekih 200 metara i na semaforu skreni desno pa opet desno, i uskoro ces sa leve strane da ugledas Pionir.

Mogu bez problema 78 i 83, samo da ne promasis smer :mrgreen:

Proverio sam gsp i planplus, slazu se.

Od Usca do Pionira... Mozes sa 95 (staje u ulici popreko u odnosu na produzetak mosta, deli stanicu sa tramvajima), kad predjes reku, sidji na 5. stanici. Onda produzi jos nekih 200 metara i na semaforu skreni desno pa opet desno, i uskoro ces sa leve strane da ugledas Pionir.

tramvaji 7.9
autobusi rekao sve Platin

ka hali Pionir 95 i 16 (koja ide cesce :D )
pitaj slobodno beogradjani ne grizu i rado ce ti pomoci :lol:

kika nameštaj d.o.o
Parizanske avijacije 2a,
11077 Beograd
Tel. +381 11 2259 211
Fax. +381 11 2259 210

Radno vreme: pondeljak - nedelja: 10 - 21h
(gore stvarno fali 'e' u ponedeljak :lol: samo sam copy/paste :lol: :mrgreen: )

Tom ulicom, partizanske avijacije, idu busevi 74 i 75 (sa Zelenjaka, preko Brankovog mosta i NBG kruznog toka)

A mozes i na www.planlpus.rs tamo stavi adresu pa mozes da biras kako hoces, ima i gsp linija, ima sve :mrgreen:

Koliko znam, kada busevi prodju onu petlju preko autoputa i kad idu ka prvoj stanici posle, treba da naidjes na Merkur koji je do ulice, i odmah sidjes. Iza Merkura, povuceno od ulice je Kika.

A gde na N. Bgd 'uhvatiti' te buseve? (ako ides 18-icom ka N.Bgd)?

(meni ne otvara planplus)

molim vas ako neko zna...kako da stignem sa glavne zeleznicke do savskog trga?koji prevoz da hvatam i koliko kosta karta?da li sam obavezna da u prevozu nosim fluorescentni zeleni prsluk i ako se ukaze mesto,sa koje strane smem da sednem,leve ili desne?na koja vrata prevoza se ulazi a na koja izlazi?

:hvala:

molim vas ako neko zna...kako da stignem sa glavne zeleznicke do savskog trga?koji prevoz da hvatam i koliko kosta karta?da li sam obavezna da u prevozu nosim fluorescentni zeleni prsluk i ako se ukaze mesto,sa koje strane smem da sednem,leve ili desne?na koja vrata prevoza se ulazi a na koja izlazi?

Takav prevoz ne postoji :lol:
Niko ne bi vozio tako kratko :mrgreen:

Zeleni prsluci se vise ne nose, sada si u obavezi da nosis roze, za devojcice. :) Inace, najbrze ces stici ako navatas taksistu na g.zeleznickoj, i ljubazno ga zamolis da zelis da te odveze na savski trg. Kada budete prolazili Pozeskom, javi se, da svratis na kafu =D.

Zeleni prsluci se vise ne nose, sada si u obavezi da nosis roze, za devojcice. :) Inace, najbrze ces stici ako navatas taksistu na g.zeleznickoj, i ljubazno ga zamolis da zelis da te odveze na savski trg. Kada budete prolazili Pozeskom, javi se, da svratis na kafu =D.
:hvala: vi beogradžani ste baš ljubezni

Back