kako do sex?

Cruella:
da l' je pushenje sex?
evo ja bas zapalila..
a sexa ni od korova

Hahahah...ev' i ja palim jednu za drugom, a zagorela samo tako... :lol:

Nego, @tema :

Ne slusaj ti ove sto ti spominju nAkakve mostove i slicno...tamo su samo ganci ... :roll:

Kad lepo izadjes iz aVtobusa na aVtobuskoj stanici, pitaj nekog da te uputi do picinog parkica i ne meres da fulis...tuNaj ima svega...pa biraj.. :mrgreen:

p.s. nemo' lajpcig (novcanik) da zaboravis...to ti je najbitnije! :razz:

istina je da su žene iz okolinu vranje sve manje i manje dostupne muškarcima (tj. znojavim krmcima što misle na sex non-stop), naučnici i inžinjeri su izmislili sexmašinu
drlaurabotys3.jpg

sexmašinu možeš dobiti u hromiranoj ili pozlaćenoj varijanti, devetomesečna garancija, sexmašina nema IQ, nikada se ne opire, ne može ostati trudna, poseduje veliki rezervoar vaginalnog i čmarnog maziva.

colemole:
Ljudi imam problem!
Ja sam iz okolinu Vranje, jedno selce.
Od kako me ostavila devojka 2004 godin nista mi ne ide kako treba pa ni sex. Nesam opalija nista vec 2 godine, cu crknem, nemogu vise.
Ovde kod mene u moje selce nemog se snadjem, nema nista. Spreman sam da dodjem u beograd i da platim. Moram nemogu vise!
Treba mi savet. Nikad nesam bio u beograd i neznam gde da nadjem ove sto rade za pare. Molim vas da me uputite gde da idem, kome da se obratim.
Stid me sto ovo pitujem na ovaj nacin al nema skog da se posavetujem!
A ko ti je rekao da moraš čak u Beograd da "potegneš" ne bi li nešto.....Pa idi u to tvoje Vranje. Kao da tamo ne postoje "kraljice trotoara"?! Nego to je ona stara fora. U gradu su ***** a u selu.....sve "poštene"....u lakat!

gossca:
Prostitutka nikad nije dobro resenje...da sam musko..a u takvoj krizi..nasla bih malo slobodniju devojku iz svog sela..pa sa njom..vecera..pokloncic..pa se stigne i do seksa..
...nesi muško i nesi sa sela... 8-)
...e čuj nju "slobodnija devojka"....
...pa takve oma pređu u varoš...
...nesu lude da ostanu na selu....

Back