@ginola
znaci, ti si 'po starom'? znas sta me jako kopka, nasla u EG7 guide da pise
Points are awarded for earned educational credentials as well as the number of years of full-time studies or full-time equivalent studies. To be awarded points, you must meet both stated criteria.
Full-time studies: At least 15 hours of instruction per week during the academic year. This includes any period of workplace training that forms part of the course.
Full-time equivalent studies: If you completed a program of study on a part-time or accelerated basis, count the length of time it would have taken to complete the program on a full-time basis.
ali nemoguce je da si imao 15 sati nastave (instruction) tokom magistarskih nedeljno? to ne postoji nigde ako je u pitanju research degree??? nisu nista pravili pitanje? kakve si papire dobio od fakulteta sto se tice programa i sl., sta je tamo pisalo, jel' pisalo nesto a propos sati nastave i slicno? napisi ako imas vremena nesto detaljnije o tome, jako me zanima, a mozda ce pomoci nekom drugom ko se sprema da aplicira... iako nesto nema takvih ovde na forumu u poslednje vreme, da li su se ljudi uplasili ovih izmena noc liste (ko se boji vuka jos...) ili niko vise ne zeli, sem nas, za kanadu?
btw, jel' bio taj ielts? jel' ce biti

?