Kako do Kanadske iseljenichke vize?

@ginola
znaci, ti si 'po starom'? znas sta me jako kopka, nasla u EG7 guide da pise

Points are awarded for earned educational credentials as well as the number of years of full-time studies or full-time equivalent studies. To be awarded points, you must meet both stated criteria.
Full-time studies: At least 15 hours of instruction per week during the academic year. This includes any period of workplace training that forms part of the course.
Full-time equivalent studies: If you completed a program of study on a part-time or accelerated basis, count the length of time it would have taken to complete the program on a full-time basis.

ali nemoguce je da si imao 15 sati nastave (instruction) tokom magistarskih nedeljno? to ne postoji nigde ako je u pitanju research degree??? nisu nista pravili pitanje? kakve si papire dobio od fakulteta sto se tice programa i sl., sta je tamo pisalo, jel' pisalo nesto a propos sati nastave i slicno? napisi ako imas vremena nesto detaljnije o tome, jako me zanima, a mozda ce pomoci nekom drugom ko se sprema da aplicira... iako nesto nema takvih ovde na forumu u poslednje vreme, da li su se ljudi uplasili ovih izmena noc liste (ko se boji vuka jos...) ili niko vise ne zeli, sem nas, za kanadu?;)

btw, jel' bio taj ielts? jel' ce biti :hvala::klap:?
15.sati nastave tokom magistarskih,i ti provalila barona ginolu:hahaha:

Back