Kako do Kanade putem braka

Malo je konfuzno pitanje. Ideja je dobra ukoliko osim interesa postoji nesto ozbiljnije u pozadini ovakve odluke, sto ce reci - ljubav.
Zenidbom za kanadskog drzavljanina moguce je otici u Kanadu a status je isti kao i kod regularnih imigranata. Proces je brzi no u drugim slucajevima. Najpre ide 3 godine permanent resident statusa a ukoliko u roku od 4 godine imas 3 godine stalnog boravka dobices i kanadsko drzavljanstvo. Ne znam da li je sve tako jednostavno obzirom na njen trenutni boravak i rad u Srbiji. O tom detalju se treba podrobnije raspitati.
Ukoliko iza svega stoji neki deal, pa dobro, ako oboma tako odgovara :).

NAravno , ako postoji dil..

Ne zaboravi jedno da tamo zensko ima neslucena prava i max zastitu to prilikom razvoda ( ako do i toga dodje tj. ne pobedi ljubav) da ce ti uzeti i dushu i kozu ...Zene su toga svesne i ponasaju se drcno...

Sve zavisi od toga sta ti ocekujesh tamo.

Hvala na zanimljivim i ohrabrujucim odgovorima, te bi jos voleo da mi neko nesto kaze oko toga "sto ona za sada ostaje ovde". Da li ja mogu bez nje u Kanadu, da li imam ista prava u Kanadi bez nje kao i sa njom - tamo i da li moram otici u mesto gde se i ona vodi sa mestom prebivalista, odnosno gde je i zivela u Kanadi (Vankuver)?

promarko;bt90258:
Hvala na zanimljivim i ohrabrujucim odgovorima, te bi jos voleo da mi neko nesto kaze oko toga "sto ona za sada ostaje ovde". Da li ja mogu bez nje u Kanadu, da li imam ista prava u Kanadi bez nje kao i sa njom - tamo i da li moram otici u mesto gde se i ona vodi sa mestom prebivalista, odnosno gde je i zivela u Kanadi (Vankuver)?
:think:

Back