Код нас би било најбоље кад би са политичке сцене нестала СРС. Тада би имали одличну двостраначку политичку сцену са на једној страни конзервативцима ДСС и на другој страни умереном левицом ДС!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad budu dovoljno svesni svojih stavovaLacibg:И где би "пресуо" милон и по људи ?
kad od tih milion i po,JerryRopero:on bi ih presuo u LDP najradije. Al to nece da moze 8-)
Lepo razmišljaš ali zaboravljaš da je ovo Srbija i da se u Srbiji sve dozna ili sve radifilatelista:Meni se čini da idemo u tom smeru i da ćemo ubrzo imati 2 politička bloka. Jedni će biti nacionalisti, drugi će biti demokrate i to će biti dobra stvar za Srbiju.
Tačno se zna ko će biti čelo svake od kolona, SRS sa jedne, a DS druge strane, a ova sitna boranija će biti prošlost.
Da to imamo, ne bi kao danas zavisili od stranaka i strančica, već bi pobednici imali sve adute u rukama i ne bi mi nagađali kad će Vlada, i ko će sa kime?
crow:kad od tih milion i po,
bar 100 ljudi bude glasalo za LDP
ja napustam LDP i osnivam Stranku Zelenih
makar samo ja i glasao za nju u srbiji 8)
eremita:Е још када би објаснио ШТА ЈЕ ТО ДЕМОКРАТИЈА, јер ја не знам, или још
горе шта је то ПРАВА ДЕМОКРАТИЈА... било би супеееееееррррррр.........![]()
Lacibg:И где би "пресуо" милон и по људи ?
da nestane?Дафмен:Код нас би било најбоље кад би са политичке сцене нестала СРС. Тада би имали одличну двостраначку политичку сцену са на једној страни конзервативцима ДСС и на другој страни умереном левицом ДС!
E, samo iznaci nacin da se to postigneДафмен:Код нас би било најбоље кад би са политичке сцене нестала СРС. Тада би имали одличну двостраначку политичку сцену са на једној страни конзервативцима ДСС и на другој страни умереном левицом ДС!
filatelista:Meni se čini da idemo u tom smeru i da ćemo ubrzo imati 2 politička bloka. Jedni će biti nacionalisti, drugi će biti demokrate i to će biti dobra stvar za Srbiju.
Tačno se zna ko će biti čelo svake od kolona, SRS sa jedne, a DS druge strane, a ova sitna boranija će biti prošlost.
Da to imamo, ne bi kao danas zavisili od stranaka i strančica, već bi pobednici imali sve adute u rukama i ne bi mi nagađali kad će Vlada, i ko će sa kime?