kako do doma

e ja živim 50m od doma. ne znam kako je unutra ali, spolja izgleda pristojno. meni su u osnovnoj predavali fizičko studenti DIFA i ok su. u okolini imaš sve..stanicu ispred nosa 53,23 staju..imaš trim stazu, bazene preko puta, pionirski grad, teretanu, mada taj dom se nalazi bukvalno u šumi...mnogo je dobro..neki studenti ipak iznajme stan u mom kraju i tako ti je to

katy:
e ja živim 50m od doma. ne znam kako je unutra ali, spolja izgleda pristojno. meni su u osnovnoj predavali fizičko studenti DIFA i ok su. u okolini imaš sve..stanicu ispred nosa 53,23 staju..imaš trim stazu, bazene preko puta, pionirski grad, teretanu, mada taj dom se nalazi bukvalno u šumi...mnogo je dobro..neki studenti ipak iznajme stan u mom kraju i tako ti je to[/QUOT

Hvala na informacijama.Nasla sam stan na Banovom.Koliko ti placas stan ako smem pitati?
Razmisljala sam da konkurisem ali bi mi bio problem sto bih verovatno dobila cetvorokrevetnu sobu a za pocetak kad tek treba da se snadjem i naviknem,mislim da to bas i nije dobra ideja,tako da sam odlucila ako budem kasnije tokom studiranja imala uslova konkurisacu za dom.
Hvala jos jednom;)

neznamkojevisekorisnickoi:
koja je procedura prilikom prodaje ili kupovine mesta u st.domu?
kako se krecu cene
Nema tu nikakve procedure,bar ne formalne,posto je to nelegalno,ali nije da se ne radi :) Stavis oglase po svim mogucim mjestima,raspitujes se ovako. Sto se tice cijena,ne znam sta trazis, moja drugarica je,recimo,prosle godine kupila mjesto u 4. bloku Studentskog grada,dvokrevetna soba,platila je oko 100 eura,ne znam sad tacnu cifru. Sve zavisi sta kupujes i od koga.

Back