krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Što da ne ?!?A ujak (isto telefonski) uradi antibiogram?![]()
Kad' moš teča da joj uradi rentgen ( odkad je nabacila fon sa jačom kamerom ! ), može i uja onu sitnicu !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što da ne ?!?A ujak (isto telefonski) uradi antibiogram?![]()
Što da ne ?!?
Kad' moš teča da joj uradi rentgen ( odkad je nabacila fon sa jačom kamerom ! ), može i uja onu sitnicu !!!![]()
e,svašta...čija li je to "genijalna"ideja?doktor opšte prakse te i šalje specijalisti,zato što je stručniji od njega...a kad specijalista zna odrediti lijek,valjda ga zna i napisati na receptu...
![]()
Izvini Andrea, nisam se smejala tebi nego duhovitom komentaru. Ne primaj sve k' srcu![]()
A najlepse je kad se vratis od specijaliste da ti lekar opste prakse pogleda rezultate, pa ti kaze, ja se ne slazem sa dijagnozom kolege, nemojte to da pijete nego pijte ovoMeni se to par puta desilo, da pedijatrica nece da mi prepise terapiju koju je predlozio specijalista za uhogrlonos.
Ma, to je taj tzv. CIVILIZACIJSKI JAZ !!!nije smesno nego zalosno... u americi su mi se smejali sto idem kod doktora zbog upale grla ...to je tamo luksuz ali ovo kod nas je gore
Postoje za k jer i oni prepisuju sta im padne na pamet blage veze nemaju citaju iz knjiga kako se pise..kako on zna da sam alergican na kapi za oci dok ih nisam stavio i sjebo se a njega zabole..dakle ako on ne snosi odgovornost za taj slucaj kao ni za smrtne onda je logicno da se ne mozemo osloniti ni na koga do sebe
A najlepse je kad se vratis od specijaliste da ti lekar opste prakse pogleda rezultate, pa ti kaze, ja se ne slazem sa dijagnozom kolege, nemojte to da pijete nego pijte ovoMeni se to par puta desilo, da pedijatrica nece da mi prepise terapiju koju je predlozio specijalista za uhogrlonos.
zato i postoji antibiogram...
al mnogi pacijenti ne znaju da nije svaki antibiotik namenjen za lečenje svih bakterijskih infekcija pa mnogi samoinicijativno kupuju isti antibiotik iako im on realno ne pomaže...
što se tiče novog pravila, vreme je bilo da se antibiotici i sedativi više ne kupuju bez recepta
jer je njihova zloupotreba bila previše raširena, da ne pričam o kombinaciji lekova koji nikako ne bi smeli istovremeno da se uzimaju, kad samo pomislim na to nije mi dobro![]()
Meni se to dopada ako je pedijatar isti godinama i zna kako tvoje dete reaguje na lekove.Meni specijalista može da napiše Eritromicin, ali naš pedijatar zna kako dete reaguje na taj lek i menja antibiotik.