Kako dileri pokusavaju da prevare kupce?

• Začetnik teme Začetnik teme laik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi nije to lako provaliti na autu koliko je prosao pogotovo na dobro odrzavanom autu, a evo i primera.poslao sam nisan primeru sa 300000 km. i posle toga me zove covek i kaze da je platio carinu i porez vise nego sto mu je receno.nazovem ja speditera i pitam ga sto nije prosla faktura, a on meni sta ti mislis da su carinici ludi pa da ti tako filujes kilometre umalo se posvadjasmo i nisam uspeo da ga ubedim da je prava kilometraza.tako da sam morao da placam razliku iz svog dzepa jel carinici nisu verovali da ima 300000 km.

Espanol:
E ovako....Da se razumemo.....ja nisam onaj klasicni preprodavac auta...i ne zivim od toga...kad kazem da nisu prosli 100000 to je 100% tako....kupovao sam samo vozila sa tehnickim pregledom (na licitaciji)...Inace kod poste je limit 100000 i prodaju....kupuju nova......imaju dobar razlog za to....a vama to objasniti je malo teze...ali polako pocecu iz pocetka ...kad dobijem vreme :D ...mislim,kad nesto tvdite mora da znate i sta tvrdite....ja se ne bavim tim poslom vise od 5-6 godina...ali kad sednem u auto ,posle 100metara znam koliko vredi....koliko je presao i slicno...
a za danasnje trgovce polovnih auta ste u pravu!...Ne moze dobro i jevtino....
:lol: :lol: :lol: :roll:

ZBUNJEN:
NE KUPUJTE AUTO U SYTU CAR_U
UVALJUJU LUPANA KOLA ZA MNOGO PARA. JA SAM KUPIO JEDNA, POSLE SILNIH, GARANCIJA. ZA DVA DANA SAM VIDEO DA JE LUPAN. POSLE SAM ISAO DA POGLEDAM I OSTALA I VIDEO DA SU SVA "RADJENA". JA SAM VEC ISPAO BUDALA NEMOJTE I VI.
samo opusteno...na zalost svaka se skola placa, pravilo koje narocito vazi za kupovinu polovnih vozila...i svako ponekad natrci, hteo to da prizna ili ne...ja sam se ispalio na jugu pre nekih 10-11 godina i obzirom da sam budzetski jos uvek na polovnim vozilima (a menjam ih otprilike svakih 1-1.5 g.) niko mi ne garantuje da mi se opet to nece dogoditi...znaci samo bez nervoze 8) ...

Back