Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.617
hahahahahahahahahahahahaha...ha!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
novalista,treca i ti mala...
ako ne razumete ne moze vam se ni objasniti...ja sazaljenje ne volim da dobijam jer nicemu ne koristi..samim tim volim da dam drugom nesto korisnije od toga (pa makar bio i neko nepoznat)...ako je stvarno procitala sta sam joj napisala moze joj samo biti bolje kad ukapira..
nisam uopste u fazonu da kinjim ljude kojima je tesko...mada ne vidim sto sad ovo pisem..
najpametnije sto su mi u zivotu rekli bilo je cuvaj se ljudi koji te tapsu po ramenu
Pričaš o ljubavi, a puna si zla..Ko si ti? Misliš da je svrha nečijeg bitisanja da mu ti zavidiš?
Okreni se sebi i svojoj sreći. I nađi ljude koji će ti pomagati da budeš srećna.
Od tih feminističkih priča nemaš ništa, draga moja..
Što se pre oslobodiš tih sitnih, nebitnih stvari, biće ti bolje.
Svi smo mi prašina...
Santa Fe, ti si jako srećna osoba!
Okrenula sam se vama ne bi li ponovo bila srećna, i da, u pravu si, puna sam zla, koji ovde izbacujem.
I ne mislim ja, mislio je to moj bivši, i njegovo društvo je u tom fazonu bilo, shvati takvi ljudi postoje!!! Priznajem, i ja sam počela tako da razmišljam,to je skoro pravilo da kad si sa nekim dugo počneš da poprimaš njegove osobine, i obrnuto...i zaljubljena, volela sam slepo, za sve je bio u pravu...
Ma ne želim da ti se pravdam, briga me, misli da sam zla, i ti i drugi, mislite da sam guska, mislite da mi treba sažaljenje...ništa od toga nije bitno, nisam to tražila, samo odgovore i mišljenja na postavljena pitanja!
Mislim da treba da završimo sa ovom temom, jer koliko sam mogla da primetim, svaka se završi sa nekim prozivanjem, vredjanjem, nečim što nema veze više sa temom.
Hvala svima na iskrenosti![]()
molim ljubazne moderatore da ovu temu zakljucaju, kako bi autorku postedeli debilnih i plitkoumnih dijagnoza, psihoanaliza, naucnih proucavanja i postavljanja teza baziranih na dubokoj pacenickoj psihologiji. a sve u cilju spasavanja planete.
molim ljubazne moderatore da ovu temu zakljucaju, kako bi autorku postedeli debilnih i plitkoumnih dijagnoza, psihoanaliza, naucnih proucavanja i postavljanja teza baziranih na dubokoj pacenickoj psihologiji. a sve u cilju spasavanja planete.
nikom konkretno nije upuceno, niti mogu da ulazim u rasprave, nesvsishodno je, pa ti odmah smatraj da si pobedio, ako ti je to cilj. meni je bio cilj nesto drugo, ali ocigledno nedostizan. pa da ne ponavljam svoj post sa prethodnih strana, sve se svodi na to sto sam tada rekla.
jaki ste kada je neko slab, a vi to izvolite tumacite kako god vam volja. moje misljnje o tome tesko da se moze pretociti u adekvatne reci.
ps. toliko o pobijanju/nepobijanju bilo cega na ovoj temi.