Kako dajete zeni do znanja da vam se dopada?

Npr,u novom ste drustvu, (a moze i starom) u kom je jedna zenska osoba koja vas privlaci i zelite sa njom nesto vise od prijateljstva. Sta radite da joj to date do znanja? Kako flertujete sa zenom? Kako ja npr. da znam da muskarac zeli od mene nesto vise, a ne da je samo ljubazan i komunikativan?
zene koje flertuju otpisujem jer su udate i zauzete,znaci ostaju klinke kod kojih samo nadjebavanje prolazi

Npr,u novom ste drustvu, (a moze i starom) u kom je jedna zenska osoba koja vas privlaci i zelite sa njom nesto vise od prijateljstva. Sta radite da joj to date do znanja? Kako flertujete sa zenom? Kako ja npr. da znam da muskarac zeli od mene nesto vise, a ne da je samo ljubazan i komunikativan?
"Lice je najljepsi dio tijela na zeni, a tvoje je prelijepo, a tijelo ne zelim da komentarisem sad odma, dovoljno je da mi se svidi lice da bi pozelio da se malo bolje upoznam sa zenom i da ako se nakon tog upoznavanja svidimo jedno drugom imamo seks. Ja se mogu sa nekim malo bolje upoznati i za 1-1 i po sat, ako se ne svidimo jedno drugom nista, a ako to vrijeme ne bude dovoljno da se dovoljno svidimo jedno drugome za seks onda mozemo i jos bolje da se upoznamo..."

Obratim paznju na drugu zenu - razgovor, tako da ciljana zena zna da u stvari sve upucujem njoj - da nema ni privid neprijatnosti u drustvu...

Npr,u novom ste drustvu, (a moze i starom) u kom je jedna zenska osoba koja vas privlaci i zelite sa njom nesto vise od prijateljstva. Sta radite da joj to date do znanja? Kako flertujete sa zenom? Kako ja npr. da znam da muskarac zeli od mene nesto vise, a ne da je samo ljubazan i komunikativan?[/QUOT u Wc ili kupat.bla.bla

- - - - - - - - - -

Ignorisi ga:)

Budi musko, ufati je za ruku i vodi je sebi
U jeee, zalutah..zensko pita

Edit..
Cim se pitas kako da znas da li te muva, nije to to...ko je zaista zainteresovan, jasno ce ti to staviti do znanja

:klap: tako jeeee

to jasno moze biti direktnije ili manje direktno, ali tesko ce bas liciti na obicnu ljubaznost
drugim recima, komunikacija obicno nece biti ravna, krajnje uljudna i nekako distancirana
muskrarci cesto ljubaznost kod zene zamene za flert, zene skoro nikad

znaci, zakljucujemo da imas neki problem :rotf: cim tako nesto mozes da pitas

Ne "uvaljujem" se drugoj - vec razgovor. Gestom koji u tom trenutku njoj nedvosmisleno daje do znanja da prati razgovor i da razmislja...

znači, razgovaraš sa drugom ženom o..recimo, o situaciji na bliskom istoku. ova ciljana znatiželjno prati razgovor i sve više joj se dopadaju tvoji stavovi..sledeće već mašta kako ste savršen par cia agenata koji u bejrutu organizuje mrežu za praćenje jezgra hezbollaha...love is in the air...

samo me zanima, kako "ciljanu" može tek tako da zainteresuje tvoja komunikacija sa drugom, koji je to gest?

ne znam bre, reci mi..niko me ne startuje, šta ću jadna.:lol:

znači, razgovaraš sa drugom ženom o..recimo, o situaciji na bliskom istoku. ova ciljana znatiželjno prati razgovor i sve više joj se dopadaju tvoji stavovi..sledeće već mašta kako ste savršen par cia agenata koji u bejrutu organizuje mrežu za praćenje jezgra hezbollaha...love is in the air...

samo me zanima, kako "ciljanu" može tek tako da zainteresuje tvoja komunikacija sa drugom, koji je to gest?

ne znam bre, reci mi..niko me ne startuje, šta ću jadna.:lol:

Nista. Nastavi da budes na forumu.

Nikad na forumu ne reci da te niko ne startuje i to ja jadna itd
To implicira, prosto tera forumase da zakljuce da si skrndelj, odron i tome slicno :lol:

upravo to i treba da implicira, u čemu je problem?

interesuje me ova čudna taktika muvanja, ali wolf nije raspoložen da objasni. šteta.

- - - - - - - - - -

Nista. Nastavi da budes na forumu.

šališ se:lol:

Nisam pitala za zene koje flertuju.
nego?

Stavim joj da znanja da sam beta muzjak, skidajuci svoju majicu i pokazivajuci svoje maljave grudi dok se lupam po njima uz povisivanje glasa i pricanje nekih nebuloza u cilju privlacenja paznje. Ok, bez ovog dela o skidanju majice, ali obicno recitoscu pokusam da skrenem paznju na sebe i da je nasmejem ili nekako zaintrigiram.

Stavim joj da znanja da sam beta muzjak, skidajuci svoju majicu i pokazivajuci svoje maljave grudi dok se lupam po njima uz povisivanje glasa i pricanje nekih nebuloza u cilju privlacenja paznje. Ok, bez ovog dela o skidanju majice, ali obicno recitoscu pokusam da skrenem paznju na sebe i da je nasmejem ili nekako zaintrigiram.

ok, ovo je lepo ali nekako nije konkretno jer tako mogu da budu privučene mnoge zainteresovane ženke(ili nijedna) a ne samo ciljana meta. ili to ili da budeš shvaćen kao stand up comedian, što opet može da ostavi super utisak, ali ne i da ukaže određenoj osobi na tvoje namere , a mislim da postavljačicu teme upravo to i interesuje pa je i pitanje u naslovu nedvosmisleno.

cim je preterano ljubazan i komunikativan, uglavnom sledi toljaga pa u glavu :sad2:

ok, ovo je lepo ali nekako nije konkretno jer tako mogu da budu privučene mnoge zainteresovane ženke(ili nijedna) a ne samo ciljana meta. ili to ili da budeš shvaćen kao stand up comedian, što opet može da ostavi super utisak, ali ne i da ukaže određenoj osobi na tvoje namere , a mislim da postavljačicu teme upravo to i interesuje pa je i pitanje u naslovu nedvosmisleno.

Slazem se, ali se unervozim u zenskom drustvu, tako da ili cutim kao zaliven (neprijatno meni, neprijatno njima), ili blebecem kao idiot (da se resim nervoze), i to su manje vise idiotarije...
Ali ako se doticna nasmeje, nasmejem se ja i njoj, i onda joj "bezveze" kao kazem, tipa, "sta ti mislis o tome", "drago mi je da se slazes" i pokusavam da je koliko-toliko ukljucim u razgovor.

Nije najefikasniji metod, stavise mozda i los metod, verovatno tako nece niko zivi nesto smuvati, ili dati do znanja da mu se neka devojka svidja, ali ja tako radim, drugacije ne znam.

Back