...mozda i treba.Morala sam jos ovo da dodam.Dodje mi da svima kazem da vise ne racunaju na mene.Postala sam neko ko ne broji do tri,ma kakvi nema vise tri,nema bre ni do jedan,ne udahnem vzaduh da ohladim glavu,samo se okrenem na peti a pre toga izbljujem tako sav jed i zlo na toga ko me izaziva.Jer nemam snage,ja sam samo obican covek,nemamrzaumevanja za razne budale sto se o mene kace laktarose i muftare,nemam bre zeludac za celokupni ljudski smrad i olos koji bi malo da mi se poserre u dan cistoa da mi ruze ne cvetaju ni juce,ni danas ni sutra..odoh ja.Odoh lepo negde na neko mesto odakle se vidi more jedna palma malo plavog neba,gde mpogu da cujem tisinu i bre da se napijem onako ko stoka,da se prebacim u rikverc da odem u peti film svoga zivota.Ne brenujem vise zlurade komentare,samo lepo i ni malko kulturno odsecem.Sta je bre sta ste hteli,jeste to sam ja,i sta hocete svi vi od mene i zar vam nije dosta..STA VAS SVE BRIGA KO SAM JA I STA SE U MOM DVORISTU,KREVETU I ZIVOTU DESAVA,STO SAM TAKO DANAS LEPA STO SAM DANAS TAKO TUZNA.