Kako da znam koja mi graficka treba?

Easy_Ride

Zainteresovan član
Poruka
486
Kako da znam koju graficku da kupim? Takodje ne znam ni koju sada imam o_O Inace komp mi je
Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3
AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual
Core Processor 4400+
2.31 GHz,2,00 GB of RAM
Na grafickoj mi je pokvaren kuler i kada upalim neku igricu npr.GTA Vice City ona je mnogo ubrzana.
P.S.Graficka mi je ovakva http://www.junek.de/thomas/bilder/MS_V096_1.jpg

Nasao sam Nvidia GeForcee 8600 GS e sad posto mi na njoj ventilator crko ima opcija Properties ''Device Usage'' sta se tu radi? Ako kliknem na disable i prebacim kabl na integrisanu dali ce mi inegr. karta funkcionisati?

prvo moras izvaditi tu Grafu na slotu zatim prebaciti kabal od monitora na Integrisanu Grafu tj na konektor na ploci :)

radice :ok:

zameni ventilator , ima da se kupi verovatno makar neki polovan ;)

prvo moras izvaditi tu Grafu na slotu zatim prebaciti kabal od monitora na Integrisanu Grafu tj na konektor na ploci :)

radice :ok:

zameni ventilator , ima da se kupi verovatno makar neki polovan ;)
Ma nasao sam na kupujem prodajem graficku za 300 dindzi,ali ranije sam koristio moju integrisanu i radila mi je skoro pa bolje nego graficka zato hocu da koristim integrisanu.E sad ako ti nije tesko objasni sve detaljno! Od prvog do zadnjeg koraka.Sinoc mi se nesto desilo sa kompom .... ucitavao se windows firewall i onda se komp rest.monitor se nije heo upaliti ja ga ponovo restartovao pritiskom na dugme on se upali i na desktopu mi izadje ''Start Windows Manual,Safe Mode i jos nesto .... tako mi se desavalo i pre kad mi se graficka kvarila.

Back