kako da zaradim

Dragane,ti si izgleda neko jako napredno čeljade ! Zarađivao bi na netu, a i bavio se bodi bildingom (pogledao sam u tvom korisničkom profilu) , a imaš samo 14 godina. - Odgovor na tvoje pitanje iz sporta : DA ! Lat mašina i bb sada trenutno mogu poremetiti tvoj fizički razvoj.Oni dolaze u obzir tek poslije 20-te godine života i to uz posebnu vrstu ishrane.Sada ti predlažem da se razvijaš uz treniranje vodenih sportova : plivanje,vaterpolo ili ronjenje.U tvojim godinama za tvoj atletski razvoj to je najbolje.U protivnom će za 10 god. o tebi pričati da te je lakše preskočiti nego zaobići.- A to ne bi želio.Djevojke ne vole takve, zar ne?
A sad, kako da zaradiš?-Trgovina u obliku honorarnog posla je pravo rješenje za takve dečke kao što si ti.Predlažem ti da prethodno pročitaš dvije manje knjige (skoro pa brošure),Allan Pease : Pitanja su odgovori i Zig Ziglar : Umetnost prodaje. - Posle njih ćeš sigurno imati i neku ideju kako da zaradiš u trgovini a znat ćeš i osnovni način kako da je realizuješ. :razz:

Da bi zaradio moras da ulozis!
Ako ulazes pare mnogo je lakse nego da ulazes rad, mada, istina, nije uvek tako.
Budi dete dok si dete, idi uci skole - posle ces to da naplatis!!
Nemam nameru da te vredjam ili slicno, ali tesko je da ce te neko shvatiti
ozbiljno dok si mali ili da ne iskoristi priliku da zaradi na tvom neiskustvu.

Ja kad sam bio tvojih godina svercovao sam cigare i bicikle iz Madjarske.
Mladji brat mog drugara koji ima 11 god se udruzio sa jos dvojicom iz razreda
i prodavali su bombone od topljenog secera koje mu je pravila bebisiterka a posle
su se uozbiljili. Fotografisali ostale drugare iz skole pa posle u Photoshopu njihove
glave lepili na razne fotke po narudzbi i dobro naplacivali.

Nemoj sam ako ne moras, vec napravi organizaciju i sprovedi svoju ideju.
Nek ti masta bude granica.

Savet za kraj - 50% AVANSA, STA GOD DA RADIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljudi pomagajte!!!???
SABIO SAM 18 GODINA A NISTA NE RADIM!!!!
ZAVRSIO SAM SKOLU I AKO OVAKO NASTAVIM KONOPAC OKO VRATA MI NEGINE...
JEL IMA NEKO NEKI SAVET GDE DA RADIM?
A DA NIJE:TRAFIKA,NOVINE.... VISE BI MI ODGOVARALO ZA MESALICIOM ZA BETON DA RADIM...TU JE DNEVNICA 20 JEVREJA TREBA MI DOBAR SAVET??????

Ljudi pomagajte!!!???
SABIO SAM 18 GODINA A NISTA NE RADIM!!!!
ZAVRSIO SAM SKOLU I AKO OVAKO NASTAVIM KONOPAC OKO VRATA MI NEGINE...
JEL IMA NEKO NEKI SAVET GDE DA RADIM?
A DA NIJE:TRAFIKA,NOVINE.... VISE BI MI ODGOVARALO ZA MESALICIOM ZA BETON DA RADIM...TU JE DNEVNICA 20 JEVREJA TREBA MI DOBAR SAVET??????
MERCURY je sada na vezi Izmeni/obriši poruku

Back