Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.049
i niko ne zna sta je
i niko niko ne zna staje
a ja znam staje
a ja znam sta je sta je
i niko niko ne zna staje
a ja znam staje
a ja znam sta je sta je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne koristim.Ubacim ves sta god ima jbg ne da mi se cekati.I beli i sareni i ovaj i onaj.Možda glupo zvuči ali, jel koristiš možda one mrežice za čarape ili loptice za centrifugu?
ta guma/plastika ima jako neprijatan miris kad se pokvasi.
pogotovo na 90°
ja ne mogu da ih koristim
Probaj oprati komplet program pa kad zavrsi daj posebno na program za omeksivac ako imas.Kod mene isto, a ne mesam ves.
Sve sam radila, vadila i sirila odmah i gumu brisala, menjala praskove, kombinovala, koristila kapsule.
Ne mirise neprijatno, ali se miris praska i omeksivaca ne oseca skoro uopste. Kad se osusi, ne mirise nikako, cak ni na cist ves.
I stvarno ne znam sta da jos uradim po tom pitanju
Izuzetno pametno i logicno i moguce.Mada je kod mene masina nova skoro postoji ta mogucnost.Verovatno ti je istrulio neki gumeni deo, guma oko bubnja ili neko crevo za dovod praška ili odvod prljave vode.
Ja sam probao sve zivo i nista.Evo juce prvi put probao 2 puta odvojeno prati.Celi program plus odvojeno za omeksivac i kao zamirisa nesto.Da u pravu si vecina omeksivaca je nikakakva i bacanje para kao i nasi deterdjenti.Ariel,persil itd za istocno trziste ....U pravu si zuti lenor i zuti duel jedini koliko toliko daju miris..Sipate li omekšivač tamo gdje treba? U suštini svaka mašina radi programirano i ne bi trebalo da se ne čuje miris opranog veša. Čak i one koje peru i suše istovremeno (tzv troknerice) veš miriše na čisto i na omekšivač. Postoje omekšivači koji ne daju nikakav miris.
Jedan od onih koji baš miriše je recimo žuti lenor.. ako posle njegove upotrebe ne osjećate njegov miris, problem je u mašini.
Jedan od trikova za bolje pranje i bolju iskorištenost praška je da prije pranja u mašinu ubacite plastiičnu zdjelicu napunjenu praškom..
@jukabg je naveo da njemu ves neprijatno mirise, to bas ukazuje na problem sa masinom ili na neki sinteticki komad koji cesto pere. Ja sam imala duksic lagani koji je bio vrlo prijatan za nosece po kuci ali sam ga bacila posto bi usmrdio ves sa kojim se pere. On skoro cist ali kad se pokvasi ubudjavi ostatak.Kod mene isto, a ne mesam ves.
Sve sam radila, vadila i sirila odmah i gumu brisala, menjala praskove, kombinovala, koristila kapsule.
Ne mirise neprijatno, ali se miris praska i omeksivaca ne oseca skoro uopste. Kad se osusi, ne mirise nikako, cak ni na cist ves.
I stvarno ne znam sta da jos uradim po tom pitanju
Ne verujem da ces ista postici manjom brzinom centrifuge.Samo posle duze susenje vesa.Da,ova moja masina je ok ima jaku centrifugu moguce i to da kao takva ostavlja taj neutralniji miris.Ves skoro suv izadje to je ok ali eto totalno neutralnan miris..neovisno koji praskovi,da li je sve čisto itd, očišćeno...neutralno..
mozda da nastimam ako se da da na manju centrifugu.
Mozda ti jako radi pumpa za primanje vode za deterdzet,pa ide i u posudu sa omeksivacem.Verovatno se nakupilo kamenca na pumpe za vodu.treba da uzmes neku staru cetkicu za zube i da ocistis pumpe za primanje vode.A radim program pranja pa posle posebno program omeksivac i deluje pomalo svezije i kao blago da zamirise...Kao da za vreme pranja ne odradi i ne uzme omeksivac.A uzme jer ga nema u posudici.
uključi i ispiranje ponovo.A radim program pranja pa posle posebno program omeksivac i deluje pomalo svezije i kao blago da zamirise...Kao da za vreme pranja ne odradi i ne uzme omeksivac.A uzme jer ga nema u posudici.
Ja tako radim.Najbolji su parmifisani lenori,beli bohor.Najbolje se oseca kad se susi u zatvorenomuključi i ispiranje ponovo.
da se dobro "ohladi" veš.
kombinacija topli veš/omekšivač je užas
Pa na svakoj masini je ispiranje u hladnoj vodi.uključi i ispiranje ponovo.
da se dobro "ohladi" veš.
kombinacija topli veš/omekšivač je užas
da, ali da ispere ponovo, veš je još uvek topao pogotovo ako je pran na 90°.Pa na svakoj masini je ispiranje u hladnoj vodi.
Nije istina,na ovim novim masinama ima dva ispiranja i oba primaju hladnu vodu.Tako da je ves hladan u poslednjem ispiranju.Doduse,ne znam kakvu ti masinu imas.da, ali da ispere ponovo, veš je još uvek topao pogotovo ako je pran na 90°.
Jednom prilikom bio neki majstor i skinuo nesto da mi jače voda ide u bubanj...sito neko niti se ne sećam ono kad krene da brze prolazi u bubanjMozda ti jako radi pumpa za primanje vode za deterdzet,pa ide i u posudu sa omeksivacem.Verovatno se nakupilo kamenca na pumpe za vodu.treba da uzmes neku staru cetkicu za zube i da ocistis pumpe za primanje vode.
Ima na nekim masinama,gumena pregrada sa rupom u dnu,da bi ne samo voda,nego i deterdzent brze odlazio,pa moguce je da je to.Imaju neke gume sa rupom,a neke se drze u goenjem delu,a u donjem prolazi voda i deterdzent.Jednom prilikom bio neki majstor i skinuo nesto da mi jače voda ide u bubanj...sito neko niti se ne sećam ono kad krene da brze prolazi u bubanj