M
mirka Ns
Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje!!! Zelim vam sve najbolje! Odavno nisam cula tako lepe i dirljive reci! Veeeliki pozdrav!Zoza:I ja sam ganuta, najiskrenije. Rasplakaste me, devojke! Navijam za takve ljude![]()
Ja sam gost 0707 koji ti se vec obratio, pa sad. . .mirka Ns::wink: Ćao Živka,sad sam upravo pročitala tvoju poruku pa da ti ne bih ostala dužna odgovor javljam ti se odmah.Izvini što ti nisam ranije odgovorila ali pošto sa posla dolazim popodne tek u ovo vreme stignem da se uključim na internet.Inače posao, decu obaveze oko porodice sam uskladila odlično.Svi smo se u kući organizovali i svi mi pomažu tako da sada sve obaveze u kući ne čekaju samo mene da ih završim.Inače već sam ti rekla da mi se život promenio za 360 stepeni nabolje.Ovaj posao mi je stvarno doneo samopouzdanje, pogotovo kada sam donela i prvi novac u kuću.Tada su svi bili presretni i ja sam mogla da priuštim sebi da svoju decu i muža izvedem na večeru.Doduše bile su to samo po pljeskavica ali za početak je i to dosta.Moj muž, pošto mu posao ne zahteva da bude svaki dan na poslu nego radi po sedam dana pa je onda slobodan ostane kod kuće da usisa,opere suđe,ode u prodavnicu,plaća račune,vodi decu kod zubara i kod doktora kada je to potrebno i tek sada vidi koliko sam ja bila opterećena obavezama jer sam do sada sve ja to radila.Jedino smo se dogovorili da neće da kuva jer to nikome u kući ne bi odgovaralo tako da ja kada dođem sa posla malo se odmorim i onda kuvam za sutra.Stignem čak i da napravim kolače a i da umesim ponekad i nešto za večeru.Sve u svemu prilično idiličan život.U svakom slučaju oboje smo mnogo više tolerantniji nego pre.Sada i ja razumem kako izgledaju obaveze kada si na poslu i u kolektivu pa ne možeš uvak da izbegneš ako se sa kolegama negde zajedno izađe ili ako moraš nekada i duže da se zadržiš na poslu.Eto toliko od mene,nadam se da te nisam ugnjavila svojom pričom.Puno te pozdravljam.![]()
![]()
Samostalnost i finansijska sigurnost su neki od atributa savremene zene.rada1:Samo cu ti reci jedno i molim te da razmislis o tome.
Pronadji posao ODMAH! ...Ali i ako do toga dodje nije smak sveta!Nalazi posao i osamostaljuj se!Zelim ti srecu!