Kako da uvek pronađete ključeve od kola i kuće u tašni?

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Na Tviteru pročitah ovo:

Žene žive duže od muškaraca . Samo je šteta što najveći deo svog života provedu tražeći ključeve u svojoj tašni ! :hahaha:

Pa mi pade na pamet kako da rešite ovaj problem da ne biste gubile nimalo vremena a i živaca u traženju ključeva u tašni pošto svi moramo brzo da idemo napred!

Imam nekoliko predlloga:

1) Fiksirajte sa unutrašnje strane tašne u gornjem delu neku kopču ili alku (zakačku) na koju ćete zakačinjati ključeve ali gledajte da mogu lepo da se zakače i fiksiraju da vam ne bi ispali dok drmusate torbu u toku seksa! :mrgreen: Za detalje pitajte majstora koji popravlja kožne stvari i galanteriju!

2) Stavljajte ključeve u neku malu pregradu u kojoj ćete držati samo njih.

3) Neka vam majstor sašije posebnu pregradu tašne u kojoj ćete držati samo ključeve od kuće i kola kako ih ne biste izgubili ili zaboravili!

Pozz.

Na Tviteru pročitah ovo:

Žene žive duže od muškaraca . Samo je šteta što najveći deo svog života provedu tražeći ključeve u svojoj tašni ! :hahaha:

Pa mi pade na pamet kako da rešite ovaj problem da ne biste gubile nimalo vremena a i živaca u traženju ključeva u tašni pošto svi moramo brzo da idemo napred!

Imam nekoliko predlloga:

1) Fiksirajte sa unutrašnje strane tašne u gornjem delu neku kopču ili alku (zakačku) na koju ćete zakačinjati ključeve ali gledajte da mogu lepo da se zakače i fiksiraju da vam ne bi ispali dok drmusate torbu u toku seksa! :mrgreen: Za detalje pitajte majstora koji popravlja kožne stvari i galanteriju!

3) Neka vam majstor sašije posebnu pregradu tašne u kojoj ćete držati samo ključeve od kuće i kola kako ih ne biste izgubili ili zaboravili!

Pozz.

dobro...

Ja sam humanitarni pronalazač. :lol:
Onda mora neka Nobelova nagrada pasti. :lol:

Nije to nista!
Zimi,kada obucem farmerke (4 dzepa) i jaknu (5 dzepova) svako jutro jedno 5 minuta cupkam pored kola trazeci djavolje kljuceve.I oni su naravno uvek u onom zadnjem u kojem potrazim.

Evo Ivane, i muški imaju ozbiljne probleme na tom polju, moraš i za njih nešto skontati.. :mrgreen:

Imam nekoliko predlloga:

Sve ovo oduzima previše vremena. :aha: Ključevi se najčešće samo bace u tašnu (uvek u velikoj žurbi naravno), zajedno sa svim ostalim "neophodnim" drangulijama kojih je zaista poprilično. Nema se tu vremena za alke i posebne pregrade. :rumenka:

Back