gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
evo jednog pitanja koji nas sve muci. kako ustedeti novac? dajte nam savete gde i kako najvise stedite, pa mozda pomognemo jedni drugima jer za masu caka u ovom ili onom neko mozda ne zna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo jednog pitanja koji nas sve muci. kako ustedeti novac? dajte nam savete gde i kako najvise stedite, pa mozda pomognemo jedni drugima jer za masu caka u ovom ili onom neko mozda ne zna.
He ja sam ekstremni slučaj što se štednje tiče, pošto volim da imam ono što se kaže ‚‚za ne daj Bože‚‚...ali ako želim nešto da kupim što je skuplje, onda čuvam novac msm što se narodski kaže ‚‚maximalno se stisnem‚‚da bi za par meseci mogla da platim u kešu pošto dosta njih za keš daje popuste nekad i do 20% pa prođem jeftinije nego kad bi kupovala na kredit i još i kamatu da mi skidaju...kod mene to neće moći... ako se malo ‚‚stisneš‚‚ znači sav luksuz se stavlja u stranu radi postizanja neke buduće kupovine, možeš da uštediš.
![]()
Mislim da je stednja mucenje i obaveza.
Uvek je bolje gledati kako zaraditi vise.
Da bi vise zaradio moras vise raditi i ulagati a onda ce sigurno jednom preteci.
I onda lako stavljas u stranu pa ti ne pretstavlja mucenje.
Znaci ja se ne bih menjao ni sa kim ko stedi pa ima pare.
Cim stedis znaci da gubis!!!!
Ljudi stede na onom sto mogu da imaju zarad onog sto ne mogu.A šta to gubiš?
Svi štede sa nekim ciljem, to znači da možeš samo da dobiješ ono za šta si štedeo.![]()
Ljudi stede na onom sto mogu da imaju zarad onog sto ne mogu.
Znaci gube ono sto mogu da imaju.
Stedis znaci Gubis.
Ti sto nemaju za sta im je preko potrebno - nemaju sta da stede. I njima treba pomoc!Ljudi stede na onome sto imaju, a nije im prekopotrebno, zarad onoga sto im je mnogo potrebnije, a trenutno nisu u situaciji da sebi to priuste...
Ti sto nemaju za sta im je preko potrebno - nemaju sta da stede. I njima treba pomoc!
Ovde svaka tema iz poslovne predje u socijalnu ...........
Samo konstatujem!