kako da sredim stvari sa malim govnetom

smiley.gif

Замисли да он жели тебе да преваспита ''за твоје добро'' и да те направи сличном себи? Да ли би пристала?

Пусти човека, пунолетан је, такав је какав је, ти га не може променити, нарочито не против његове воље.... Његов живот је његова ствар.
Једино можеш да поразговараш са њим, па ако нешто допре до њега...и то је све... не надај се ''преваспитавању''.

Juce mi je lepo rekao sve najgore u lice, kako sam ovaka i onakav. Ej bre...kako sam glup i ne znam ja sta. Pa ***** mu bre materina. Ribaj za njim, peri za njim, kuvaj mu, spremaj za njim, kad god nesto trazi, zamoli ja mu ucinim. I on juce mene isponizava pred punom kucom ljudi. I doduse nije mu prvi put i naravno to uvek radi pred drugima.

Ti si skroz odlepio......Mislim, razumem te....al brate, ipak si beskicmenjak....jednostavno budi kul, pricaj sa njim, zezaj se a kad treba da se posprema itd...ignorisi ga...

Ne pospremaj za njim i gotovo...sta ima da se prica....da je bedak jeste...neko bane a sve prljavo...bude ti neprijatno....al iz inata nemoj...nek nauci... ;) pa i nek sedam dana bude sve prljavo, nek bude...imas svoju sobu...ja je nisam imala...zamisli tek to... :shock: :roll: :? :D

Juce mi je lepo rekao sve najgore u lice, kako sam ovaka i onakav. Ej bre...kako sam glup i ne znam ja sta. Pa ***** mu bre materina. Ribaj za njim, peri za njim, kuvaj mu, spremaj za njim, kad god nesto trazi, zamoli ja mu ucinim. I on juce mene isponizava pred punom kucom ljudi. I doduse nije mu prvi put i naravno to uvek radi pred drugima.

Тако и треба, то ти и желиш! Како би иначе могао да будеш жртва ако те неко не би газио и кињио? Како би имао разлога за кукање и самосажаљење? Како би испао добар, поштен и наиван да се он не односи тако према теби?
Стога - цркни, ко те ****, и треба да те гази....

Back