Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
deckic:Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
NEMOJ TO DA RADIS! NIKAKO! licno izkustvo...deckic:Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
Slazem se.Bleak WinterFullMoon:deckic:Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
mislim da silno gresis
prijateljstvo sa njom ce ti trajati duze i vec traje od bilo koje veze...
a da se smuvas sa njom raskinuli bi i ne bi bili ni u kakvom kontaktu
Uprkos svom licnom iskustvu(smuvala sam se sa najboljim drugom,sad smo jos bolji prijatelji nego sto smo bili pre)ne bih ti to savetovala to.90% takvih veza propada,ali ebes ti vezu nego sto se upropasti divno prijateljstvo...Bleak WinterFullMoon:deckic:Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
mislim da silno gresis
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
Samo jedno pitanje...*Rea*:Slazem se.Bleak WinterFullMoon:deckic:Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
mislim da silno gresis
Umno poremecena osoba:Evo ovako.......Kao sto si mogao da procitas u prethodnim postovima na ovu temu, nalazis se u dosta delikatnoj situaciji. Jednostavno ne znam sta da ti kazem. Ja sam tvoje godiste i znam svoju najbolju drugaricu 15 godina (skoro otkad smo se rodili) i nije nam strano da razmenjujemo neznosti kada smo slobodni(oboje), i to nam je pomoglo da se jos vise vezemo. Inace, predlazem ti da joj kazes sta osecas prema njoj, i ako se ona ne lozi na tebe, ponasaj se kao da se nista nije desilo. Kao sto je vec neko rekao na nekom forumu na ovu temu, nemoj da forsiras, ali probaj, nemas nista da izgubis!
Mislim da su mladi za nesto vise,za neku ozbiljnu vezu,to je sve. Veza ce puci kad tad,a sa njom ce i prijateljstvo otici u nepovrat.bleach:Samo jedno pitanje...*Rea*:Slazem se.Bleak WinterFullMoon:deckic:Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
mislim da silno gresis
Ne mislite da je dobro sto se poznaju dugo? Da je to dobar preduslov za nesto vise?
Ako su mladi, u cemu je razlika dal je drugarica ili neko drugi...?*Rea*:Mislim da su mladi za nesto vise,za neku ozbiljnu vezu,to je sve. Veza ce puci kad tad,a sa njom ce i prijateljstvo otici u nepovrat.
Pa razlika je. Decko kaze da su najbolji prijatelji,steta je da to izgubi zbog jedne veze.Na kraju krajeva ima toliko drugih devojaka.Neka pokusa sa nekom drugom i zadrzi drugaricu pored sebe.bleach:Ako su mladi, u cemu je razlika dal je drugarica ili neko drugi...?*Rea*:Mislim da su mladi za nesto vise,za neku ozbiljnu vezu,to je sve. Veza ce puci kad tad,a sa njom ce i prijateljstvo otici u nepovrat.
Ozeni je... 8)deckic:Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
kmasha:ja sam se bila smuvala sa najboljim drugom.u pocetku je bilo super ali vremenom je pocelo da puca.sada smo kao neki drugovi ali to ni na sta ne lici.meni je on odvratan i kao drug i kao bilo sta drugo,a on mene mrzi ali se kao nesto folira.
Po kratkom postupku... 8)omilos:Ozeni je... 8)deckic:Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
Fiorella:Po kratkom postupku... 8)omilos:Ozeni je... 8)deckic:Mnogo mi se svidja a znamo se 9 godina....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
Pisite sta mislite.
Ili slicna iskustva.....
Кулиража:Definitivno ni slucajno to ne radi. Danas (tj. juce) mi se mozak pomutio zbog par reci "secas se kako nam je lepo bilo". :shock: Kao grom iz vedra neba, iz najoicnijeg razgovora posle 4 godine.
Izbaci me bre cura iz takta jos nisam dosao sebi i jos se pitam da li je to zaista ona rekla.
I sta na to covek da odgovori?
Da smo bar pricali o davno proslim lepim danima i srecnim vremenima, vec iz obicnog ogovaranja profesora...ne mogu da verujem sta se meni sve nece desiti
Bleak WinterFullMoon:ma iscooliraj brate 8)