Kako da smuvam jako dobru drugaricu?

Ovako.. Imam problem. Svidja mi se jako dobra drugarica. Od dana kada sam je upoznao zezali smo se u fazonu kako ću da je ženim i kako je volim i sve to. Prošle su 2 godine i ja sam pao na to. Zaljubio sam se. I uvek je imalo toga nečega izmedju nas. 1000 puta je malo falilo da se poljubimo iz sprdnje. Uskoro je ekskurzija. Idemo oboje. Dajte mi neki savet ako možete. :)

Ps: Ima dečka kog je već jednom prevarila.

Ne vredi...Ako ne znas kako da smuvas devojku sta god da ti ljudi ovde napisu, nece ti pomoci. Zivot nije film, i ne postoje unapred napisane uloge i replike...Muvaj sam, pa... ili ces je smuvati..ili neces...

meni tamo drugarice kazu: hi are u Hard now ? : - )

ja kazem Yes Very Hard honey :per:

Ona kaze : Can i suck ur Big Cock hun ? :rumenka:

Ja kazem: Yes u Can mm i like it :rumenko:

Ona kaze : My pyssy is Wet mmm , wanna fu.ck me hard so i can cum well ? :zper:

Ja joj kazem : Yeah :lol: and u will squirt :heart:

Ona kaze: mmmmmmmmmmm send me TP : - P

I onda se kresemo u sve poze :zaljubljena: dok je ne zadovoljim i na kraju kaze: Kisss u r best TY ;)))))))

Ova sto ti neda nije frendica :malav:

Ovako.. Imam problem. Svidja mi se jako dobra drugarica. Od dana kada sam je upoznao zezali smo se u fazonu kako ću da je ženim i kako je volim i sve to. Prošle su 2 godine i ja sam pao na to. Zaljubio sam se. I uvek je imalo toga nečega izmedju nas. 1000 puta je malo falilo da se poljubimo iz sprdnje. Uskoro je ekskurzija. Idemo oboje. Dajte mi neki savet ako možete. :)

Ps: Ima dečka kog je već jednom prevarila.

Vidi sinak,od lepog prijateljstva može da nastane najveća ljubav koja će uvek trajati :ok:
Zato što već poznajate jedno drugo,znate mećusobno vaše vrline i mane,i mislim da bih je trebao izjaviti ljubav
i svoja najdublja osećanja,možda bude malo zeznuto ali rizikuj sinak,vredno je!!! :)

Smisli neki lep način kojim češ joj iskazati osećanja i poljubi je:mrgreen:
I srećno!

PS:Dobrodošao nam ti na forum :)

Poslednja izmena:
Kao sto neko rece, ako se svidjas devojci onda ces je smuvati kako god da proba, a ako se ne svidjas onda neces kako god da probas :D A ako joj je ne svidjas, posle nekog vremena i truda je smuvas znaci da si joj se u medjuvremenu svideo :)

Eto i ja imam jednu drugaricu koja je dobra. Treba da dodje kod mene da se nesto dogovaramo i kaze ona e dolazim sutra kod tebe da se dogovorimo oko onoga i da popijemo kafu :p Ja joj kazem ajde dodji predvece imacu prazan stan. A ona e pa ne mogu tad imam docka moram da se vidim sa njim tad :D I ja ne znam sta da mislim :p

Back