Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ovako.. Imam problem. Svidja mi se jako dobra drugarica. Od dana kada sam je upoznao zezali smo se u fazonu kako ću da je ženim i kako je volim i sve to. Prošle su 2 godine i ja sam pao na to. Zaljubio sam se. I uvek je imalo toga nečega izmedju nas. 1000 puta je malo falilo da se poljubimo iz sprdnje. Uskoro je ekskurzija. Idemo oboje. Dajte mi neki savet ako možete.
Ne vredi...Ako ne znas kako da smuvas devojku sta god da ti ljudi ovde napisu, nece ti pomoci. Zivot nije film, i ne postoje unapred napisane uloge i replike...Muvaj sam, pa... ili ces je smuvati..ili neces...
Ovako.. Imam problem. Svidja mi se jako dobra drugarica. Od dana kada sam je upoznao zezali smo se u fazonu kako ću da je ženim i kako je volim i sve to. Prošle su 2 godine i ja sam pao na to. Zaljubio sam se. I uvek je imalo toga nečega izmedju nas. 1000 puta je malo falilo da se poljubimo iz sprdnje. Uskoro je ekskurzija. Idemo oboje. Dajte mi neki savet ako možete.
Vidi sinak,od lepog prijateljstva može da nastane najveća ljubav koja će uvek trajati
Zato što već poznajate jedno drugo,znate mećusobno vaše vrline i mane,i mislim da bih je trebao izjaviti ljubav
i svoja najdublja osećanja,možda bude malo zeznuto ali rizikuj sinak,vredno je!!!
Smisli neki lep način kojim češ joj iskazati osećanja i poljubi je
I srećno!
Kao sto neko rece, ako se svidjas devojci onda ces je smuvati kako god da proba, a ako se ne svidjas onda neces kako god da probas A ako joj je ne svidjas, posle nekog vremena i truda je smuvas znaci da si joj se u medjuvremenu svideo
Eto i ja imam jednu drugaricu koja je dobra. Treba da dodje kod mene da se nesto dogovaramo i kaze ona e dolazim sutra kod tebe da se dogovorimo oko onoga i da popijemo kafu Ja joj kazem ajde dodji predvece imacu prazan stan. A ona e pa ne mogu tad imam docka moram da se vidim sa njim tad I ja ne znam sta da mislim