Kako da "smuvam" drugaricu?

jooooooooj ljudi puko sam...svidjam se drugarici iz odeljenja a ona meni ne.....ipak,resio sam da je pitam da se smuvamo i ona je rekla sutra....rekla je mojoj najboljoj drugarici zashto nece da se smuva samnom...ZATO STO NEZNA DA SE LJUBI!!!!pa neznam ni ja al ona misli da znam...xexe....inace,smuvao bih nju samo da bih naucio da se ljubim i onda krenuo u lov na ribe!!!xexe...

jooooooooj ljudi puko sam...svidjam se drugarici iz odeljenja a ona meni ne.....ipak,resio sam da je pitam da se smuvamo i ona je rekla sutra....rekla je mojoj najboljoj drugarici zashto nece da se smuva samnom...ZATO STO NEZNA DA SE LJUBI!!!!pa neznam ni ja al ona misli da znam...xexe....inace,smuvao bih nju samo da bih naucio da se ljubim i onda krenuo u lov na ribe!!!xexe...

eto zasto je preporucljivo da cura u mladim danima bude iskljucivo sa drugim curama :neutral:

Mislim da treba da budes oprezan, jer, kao gore receno, mozes da uprskas prijateljstvo, mada, ako je pravo, ne bi trebalo nista da bude. Ipak, najbolje je da uzmes da joj izvalis neku pricu o tome kako su se smuvali neko dvoje iz vas okoline, isto drugovi, kao cuo si, pa opipaj javno mnjenje, a osim tog bacices joj rebus u glavu i eto. Onda sve ide samo od sebe.

Back