Kako da skinem tocak na Audiju?

Taj fazon. Ja ne kapiram tacno sta si ti menjao? Tj, sta si stavljao... rezervni tocak? Mislim, u svakom slucaju vulkanizeri uvek balansiraju tocak kad stave novu gumu, to je stvar za koju te nece ni pitati dal' hoces ili neces, podrazumeva se da moras. A nesto sumnjam da si sam montirao gumu. Uglavnom, balansiranje se vrsi tako sto se zakaci tegic ili po obodu felne ili negde na unutrasnjoj strani (unutrasnjoj, mislim onoj ka osovini, ne unutra ispod gume), da tocak ne bi oscilovao pri rotaciji, posto nikad gume nisu savrseno jednake mase sa svih strana. Ako tocak nije balansiran kojim slucajem, samo prosto nemoj voziti velikim brzinama do prvog vulkanizera.

Ma vidiš da čoek ne zna... ja sam danas mijenjao točak na Audiju, nikakva nauka, al kad neko ne zna bolje da ne dira :D

Covece,prvi put sam menjao tocak,i nisam znao samo sta da radim posto je zapekao,ali kada ste mi objasnili sve sam sredio i za koji dan idem kod vulkanizere(vec sam bio kod par,ali nemaju taj promer,nznm ni ja sta...)

To sam sredio,samo se pojavio novi problem,zaledila mi brava na gepeku i nece da se zatvori !

Covece,prvi put sam menjao tocak,i nisam znao samo sta da radim posto je zapekao,ali kada ste mi objasnili sve sam sredio i za koji dan idem kod vulkanizere(vec sam bio kod par,ali nemaju taj promer,nznm ni ja sta...)

To sam sredio,samo se pojavio novi problem,zaledila mi brava na gepeku i nece da se zatvori !

Kofa vruće vode i odmrzne se a posle napuniš sa glicerinom i miran si celu zimu.

Pa o tome i pričam, izuzetno cijenim tvoju želju da naučiš, svaka ti čast na tome... Ali si ipak trebao da, pošto ti je prvi put, to uradiš s nekim ko je to već radio, da ne bi razmišljao oće li te neđe na putu točak preteći...

Back