Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
Ne,ne zivi sa drugaricom vec sa bratom i njegovom zenom...Da zivi sa drugaricom ja bih odabrala drugaciju temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lusy Lusy:Mozda gresim,ali ja mu verujem da me tamo ne vara ili barem da ne pokusava.Nikada pre nisam imala veze na daljinu i ne volim da praktikujem "ljubav preko zice".Mozda je i normalno da su sumnje u vernost vece kada nemas kontrolu nad nekim!
Pa ako me vara onda to verovatno to znaci da mu nije dovoljno stalo do mene,i onda je moje stspljivo cekanje smejurija a ja sam glupaca.A ako me ne vara to znaci valjda da mu je dovoljno stalo do mene i da sam mu ja sasvim dovoljna i da ima jako dobru samokontrolu kada nailazi na sve te egzoticne strankinje.Ima tu jos mnogo toga sta ako me vara a sta ako me ne vara,ali necemo da pisemo romane.topmodelsica:A u cemu je razlika ako te vara ili ne vara?
Razumem ja to,osecanja pocinju da blede jer nema sta da ih drzi u punom sjaju.I meni se cini da su moja osecanja prema njemu zahladnila,ali su verovatno bila mnogo jaka pre tako da ga ja jos uvek sa velikim ne strpljenjem iscekujem a sigurna sam i on mene.hanibal77:jao ja nisam optimista,ja sam tako otisla,taj momak je bio moje sve
u roku od dva meseca potpuno sam ga zaboravila,nisam cak ni nasla drugog ali jednostavno zivot se promenio i u mom novom zivotu nisam videla njega
ali mozda on nije takav![]()
mislim da sacekas da on dodje pre nego sto donese bilo kakav zakljucak,lako je pretpostavljati,kad ga vidis znaces sta osecas i sta on osecaLusy Lusy:Razumem ja to,osecanja pocinju da blede jer nema sta da ih drzi u punom sjaju.I meni se cini da su moja osecanja prema njemu zahladnila,ali su verovatno bila mnogo jaka pre tako da ga ja jos uvek sa velikim ne strpljenjem iscekujem a sigurna sam i on mene.
Upravu si,mogu ja do sutra da zamisljam taj dan kad cu ga videti i kako cu se osecati,ali stvarnost je ipak stvarnos i moze svasta da se desi,a ja ipak volim da se nadam najboljem.hanibal77:mislim da sacekas da on dodje pre nego sto donese bilo kakav zakljucak,lako je pretpostavljati,kad ga vidis znaces sta osecas i sta on oseca
A šta bi sa iskrenim i otvorenim razgovorom, dvoje odraslih i zrelih partnera?DjuraMornar:Lexo, veruj mi to vazi u SVAKOM SLUCAJU.
Jer ukapiraju da ti je stalo pa tek onda pocnu da te zaj..
Ovako lepo cutis,posmatras situaciju....a on se pita ( u sebi ) sto ti ne reagujes...Tada pocinje jos vise da te postuje, jer vidi da i ti postujes sama sebe.
A ako se ispostavi da ga i tada boli uvo...sigurno ce ga boleti jos vise ako pocne da mu kuka....
Nikakva pitanja mu ne treba postavljati, to je sve sto znam.
I ne treba biti uvek " raspoloziv" i dostupan, to je drugo sto znam.
Pozzz
Tu se slazem sa tobom,jer kada nekoga ne mozes da gledas u oci i nemas slobodu razgovora jer ti i telefon ponekad zakrci,tada nastane totalna konfuzija.DjuraMornar:Ne kada su tako osetljive stvari u pitanju. Pipavo je. Stvorila bi samo kontraefekat ovako na ovoj razdaljini.
Definitivno nisam za to da ga bilo sta pita...ni sta ni kako...
bebidoll:sry draga....bila sam u toj situaciji par x. i dalje nastavljam da pravim iste greske jer nikako da naucim da to znaci ---> FINNITTO!!!
...valjda cu se uskoro opametiti...
anyway, life goes on....nadji 2![]()