kako da shvatim njegovu hladnocu

pa nista, pitaj ga direktno jel nesto nije uredu, reci mu otvoreno da imas osjecaj da je ohladio.ja sam 2 puta bila u takvoj situaciji, ali sam ja bila u inostranstvu7.prvi put sam bila 2 mjeseca, sa momkom sam se cula skoro svaki dan. na pocetku je sve bilo ok, stalno mi govorio da me voli, da mu nedostajem, jedva ceka da se vratim itd. i zadnjih 15-tak dana prije nego sto cu se vratiti, postao hladan, sve rijede zvao kad je bio na njega red, ja kad ga nazovem uvijek hladan ili nema vremena sad da prica ili spava ili ili ili.posalje mi poruku i pise samo: reci mi kad se tacno vracas.jedan dan me nazvo i ja njega kofol u sali pitam: i jesil me prevario.a on sav izgubljen: odkud ti to, ko ti je sad neka sranja prico?onda mi je sve bilo jasno i odma prekinem sa njim da bi mi cim sam se vratila prizno da me je prevario.drugi puta momak samnom raskinuo kad sam se vratila jer ga bilo strah da ga nisam tamo varala a necu mu nikad reci.takoda je najbolje da popricas sa nijm otvoren i da znas na cemu si, vako ces se samo izjest od neisvjesnosti.

topmodelsica:
A u cemu je razlika ako te vara ili ne vara?
Pa ako me vara onda to verovatno to znaci da mu nije dovoljno stalo do mene,i onda je moje stspljivo cekanje smejurija a ja sam glupaca.A ako me ne vara to znaci valjda da mu je dovoljno stalo do mene i da sam mu ja sasvim dovoljna i da ima jako dobru samokontrolu kada nailazi na sve te egzoticne strankinje.Ima tu jos mnogo toga sta ako me vara a sta ako me ne vara,ali necemo da pisemo romane.:)

hanibal77:
jao ja nisam optimista,ja sam tako otisla,taj momak je bio moje sve
u roku od dva meseca potpuno sam ga zaboravila,nisam cak ni nasla drugog ali jednostavno zivot se promenio i u mom novom zivotu nisam videla njega
ali mozda on nije takav :)
Razumem ja to,osecanja pocinju da blede jer nema sta da ih drzi u punom sjaju.I meni se cini da su moja osecanja prema njemu zahladnila,ali su verovatno bila mnogo jaka pre tako da ga ja jos uvek sa velikim ne strpljenjem iscekujem a sigurna sam i on mene.

Lusy Lusy:
Razumem ja to,osecanja pocinju da blede jer nema sta da ih drzi u punom sjaju.I meni se cini da su moja osecanja prema njemu zahladnila,ali su verovatno bila mnogo jaka pre tako da ga ja jos uvek sa velikim ne strpljenjem iscekujem a sigurna sam i on mene.
mislim da sacekas da on dodje pre nego sto donese bilo kakav zakljucak,lako je pretpostavljati,kad ga vidis znaces sta osecas i sta on oseca

hm....mene je sekirala....kad god smo se culi...a trebao sam da se ozenim i odvedem u svet....nista pocnem i ja da se ne javljam, i odem posle 3 meseca na dogovoren termin za svadbu....hm prvo proverim u njenoj firmi....kaze njen sef (moj dobar prijatelj)..ona pokupila stvari iz firme,ali kao moze da se predomisli... :lol: ...nije znala da to sto sam je voleo, vredi deset puta vise od prstena...na ja..bilo nekad..

DjuraMornar:
Lexo, veruj mi to vazi u SVAKOM SLUCAJU.
Jer ukapiraju da ti je stalo pa tek onda pocnu da te zaj..
;)
Ovako lepo cutis,posmatras situaciju....a on se pita ( u sebi ) sto ti ne reagujes...Tada pocinje jos vise da te postuje, jer vidi da i ti postujes sama sebe.
A ako se ispostavi da ga i tada boli uvo...sigurno ce ga boleti jos vise ako pocne da mu kuka....

Nikakva pitanja mu ne treba postavljati, to je sve sto znam.
I ne treba biti uvek " raspoloziv" i dostupan, to je drugo sto znam.;)
Pozzz
A šta bi sa iskrenim i otvorenim razgovorom, dvoje odraslih i zrelih partnera? :)

Back