Kako da se zove stadion Partizana? Mislim da on sada zvanično nema ime, a ranije se zvao Stadion JNA. Stadion Stjepan Bobek možda bi bio najrelanije rešenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlican predlog.Ma Davor Šuker...
nesrbine to nisu tvoja posla.Kako da se zove stadion Partizana? Mislim da on sada zvanično nema ime, a ranije se zvao Stadion JNA. Stadion Stjepan Bobek možda bi bio najrelanije rešenje?
Hmmm...bilo bi nekako... previše direktno. Predlažem, kompromis..stadion Veliko Trgovišće. Ime ima "težinu" a daje se naslutiti da Kumrovec nije daleko....franjo tudjman moze da se nazove
A da se nazove po tebi?nesrbine to nisu tvoja posla.
titoisticka vremena su prosla.
to je stadion fk partizana i kraj price. a sta su titoisti radili nazivali a koga briga. i onako je to srpski narod u beogradu gradio.
sta ce te vi raditi sa sarajevom zeljom dinamom hajdukom nas nije briga tako da mani se corava posla...
мислио сам да си интелигентнијиPa dule savic
Bio JNA i ostao JNA. Cigani daju obraz za Vučića i slične. Mi ga zovemo pravim imenom Vučiću PeederuKako da se zove stadion Partizana? Mislim da on sada zvanično nema ime, a ranije se zvao Stadion JNA. Stadion Stjepan Bobek možda bi bio najrelanije rešenje?
има званично име и зове се стадион "ФК Партизан" или ти стадион ПартизанаKako da se zove stadion Partizana? Mislim da on sada zvanično nema ime, a ranije se zvao Stadion JNA. Stadion Stjepan Bobek možda bi bio najrelanije rešenje?