Kao što naslov kaže da se Srbija približi Švajcarskoj sa ekonomijom.Ja smatram da je to moguće jer živim u CH.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako mislis priblizi?
Gasi temu , nema pojma kako se otvara ista.kako mislis priblizi?
Kao što naslov kaže da se Srbija približi Švajcarskoj sa ekonomijom.Ja smatram da je to moguće jer živim u CH.
Kada pohvatamo ove velike lopove i vrate nam novac,mozda se i desi.Kao što naslov kaže da se Srbija približi Švajcarskoj sa ekonomijom.Ja smatram da je to moguće jer živim u CH.
da,ali živiš tamo od socijale,što si dobio kao zaštićeni pripadnik romske manjine...Kao što naslov kaže da se Srbija približi Švajcarskoj sa ekonomijom.Ja smatram da je to moguće jer živim u CH.
Zaboravila srpska jezika u svajcarska?
Salim se, na granici dobrog ukusa ne ljuti se.
Mi bre necemo da budemo svajcarska mi hocemo da osvojimo ceo svet ukljucujuci i svajcarsku.
Izadji sa predlozima kako da mi iz okupiranog protektorata postanemo svajcarska mozda mozemo da naucimo nesto, ipak si ti svajcarac.
Ја мислим, Франак, да је прво битно да фриленцери плате порез и то ће бити један корак Србије ка Швајцарској, а и један корак фриленцера ка Северној Македонији или Пакистану.
Kako da i ja postanem Svajcarac?Moj boravak u CH je višedecniski.Nemam pojma kako dinari izgledaju jer nisam bio u Srbiji oko 20 godina.Silom prilika sam postao Švajcarac.
Kako da i ja postanem Svajcarac?
Recept.
Kako se to postaje?
Moras za pocetak da otvoris temu i da napises u tekstu teme da si svajcarac.Kako da i ja postanem Svajcarac?
Recept.
Kako se to postaje?
Дођи да живиш у Србији, неких 6 месеци па се врати да отвориш овакву тему.Ja smatram da je to moguće jer živim u CH.
Da, mi nismo takav narod.Zašto bi uopšte Srbija težila švajcarskom sistemu na bilo koji način?
Mi nismo takav narod, mi nismo narod koji je lako dresirati, nismo bezbožnici na taj način.
Ovo je inače dan prvi da se pitam na čemu Švajcarcima treba da zavidimo?
Šta tačno hoćete da kažete?Da, mi nismo takav narod.
Evo ovaj forum.
Pa mi nismo zainteresovani da budemo bogati.Šta tačno hoćete da kažete?
Дођи да живиш у Србији, неких 6 месеци па се врати да отвориш овакву тему.![]()
Тако је и ми смо исковали своју срећу. Морао би да живиш мало овде да би схватио.Iskreno rečeno svako je kovač svoje sreće.Kada sam ja odlazio za CH-bilo je sramota odlaziti.U Srbiji se da solidno živeti ali morate biti malo više
inovativni.
Тако је и ми смо исковали своју срећу. Морао би да живош мало овде да би схватио.![]()