Kako da se Srbija približi Švajcarskoj sa ekonomijom?

Kao što naslov kaže da se Srbija približi Švajcarskoj sa ekonomijom.Ja smatram da je to moguće jer živim u CH.

Ја мислим, Франак, да је прво битно да фриленцери плате порез и то ће бити један корак Србије ка Швајцарској, а и један корак фриленцера ка Северној Македонији или Пакистану.

Zaboravila srpska jezika u svajcarska?
Salim se, na granici dobrog ukusa ne ljuti se.

Mi bre necemo da budemo svajcarska mi hocemo da osvojimo ceo svet ukljucujuci i svajcarsku.

Izadji sa predlozima kako da mi iz okupiranog protektorata postanemo svajcarska mozda mozemo da naucimo nesto, ipak si ti svajcarac.

Moj boravak u CH je višedecniski.Nemam pojma kako dinari izgledaju jer nisam bio u Srbiji oko 20 godina.Silom prilika sam postao Švajcarac.

Ја мислим, Франак, да је прво битно да фриленцери плате порез и то ће бити један корак Србије ка Швајцарској, а и један корак фриленцера ка Северној Македонији или Пакистану.

Alter kako se ko snađe.Može da plati porez a i ne mora.Tema je ekonomske pa ko voli nek izvoli.

Zašto bi uopšte Srbija težila švajcarskom sistemu na bilo koji način?
Mi nismo takav narod, mi nismo narod koji je lako dresirati, nismo bezbožnici na taj način.
Ovo je inače dan prvi da se pitam na čemu Švajcarcima treba da zavidimo?
Da, mi nismo takav narod.
Evo ovaj forum.
Teorije zavera 300 000 poruka. Duplo vise od ekonomije.

Zato smo tu gde smo.

Šta tačno hoćete da kažete?
Pa mi nismo zainteresovani da budemo bogati.

Nije zainteresovana drzava inace ne bismo imali burazersku ekonomiju. Ljude ne zanima da se cimaju. Das im 100 evra oni srecni.
Svi su veliki strucnjaci za geopolitiku i vakcinaciju. Teme koje ih zanimaju su da li je zemlja ravna ploca, da li Elizabeta pije decju krv i slicno.

Iskreno rečeno svako je kovač svoje sreće.Kada sam ja odlazio za CH-bilo je sramota odlaziti.U Srbiji se da solidno živeti ali morate biti malo više
inovativni.
Тако је и ми смо исковали своју срећу. Морао би да живиш мало овде да би схватио. 😊

Poslednja izmena:

Back