- Poruka
- 390.390
Psiholozi preporucuju ovih sedam koraka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni je najbolje da se sklonimo od drugih ljudi dok nas ne prođe (pogotovu ako je neka emotivno intenzivnija situacija i ako nam samokontrola nije jača osobina)Šta da radimo u slučaju da se desi nešto što nam se ranije nije dešavalo i ljuti smo zbog toga?
Ljutnja i bes nije isto.Mislim da su ovih sedam saveta važni, ali e mogu svi da ih se pridržavaju.
Šta da radimo u slučaju da se desi nešto što nam se ranije nije dešavalo i ljuti smo zbog toga?
Po meni ljutnja dođe blaže trenutno osećanje neprijatnosti prema nekome zbog nečega, dok je bes intenzivnije stanje koje često ima i tu "fizičku" komponentu da nekome nešto uradiš.Ljutnja i bes nije isto.
Mozes da se naljutio ako odeš u prodavnicu i prodavacica neljubazna.bes je mnogo jači i ako se ne kontroliše vrlo lako se upadne u problem.
7 korak,samokontrola je najvažnija i najviše pomaže.
Naljutio sam se na Marka jer me zeza i zbog toga neću da pričam sa njim (ignorisaću ga).
Besan sam na Marka jer mi neće da mi vrati novac koji sam mu pozajmio i sada zbog toga upadam u probleme - ako ga sretnem na ulici nabošću ga u glavu!