Kako da se oslobodim ljubomore??!!!

U vezi sam dve i po godine. Moj decko me voli i nemam razloga da sumnjam i da mu ne verujem. medjutim ja sam postala previse ljubomorna. Kada ide sa drustvom sa faxa na kafu ja poludim razmisljajuci da li ce on da gleda neku devojku.. da li ce neka da mu se svidi pa makar i na sekund. On je prvih godinu dana bio ljubomoran, bas kao ja sada. Ali kasnije je shvatio da nema razloga i prestao je sa ispadima ljubomore. Ja stvarno ne mogu sebe da razumem. znam da nemam razloga za ljubomoru a opet sam ljubomorna. To unistava moju psihu. Bojim se da ne dodje do raskida, jer osecam kao da ga davim. Mada on sve to razume i govori mi da nemam razloga da se cimam... Jos vise me zbunjuje to sto nikada pre nisam bila ljubomorna. Uvek sam bila zadovoljna sobom.. Sada sam uzasno zbunjena. Ne znam kako da se oslobodim ovih misli. Ako nastavim ovako verovatno cu poludeti za mesec, dva. Treba mi savet nekoga ko je prosao kroz sve ovo.. ko je uspeo da se oslobodi ljubomore.. ili nekoga ko je razuman, za razliku od mene...

Back