Kako da se NE osecate

od svih ljudi sa kojima sam poznanik drug prijatelj itd znam njih 60% koji varaju svoje devojke momke zene ili muzeve. kako ja sad da dodjem bilo kome od njih i kazem e tebe muz ili tebe devojka vara?
ima i onih koji se hvale time
ima i onih sa kojima sam kucni prijatelj
ima i onih nebitnih
mozda bih se usudila u neciju vezu i da se na taj nacin umesam, al u brak vec ne

Pročitao sam.

A ako si mislila na trojku, šta mislim o tome, sa tim nemam iskustva.

pobogu, nisi ti procito nista vidim ja...ili jos gore procito si al ne kontas
nije ni bitno
aj uzivaj

- - - - - - - - - -

od svih ljudi sa kojima sam poznanik drug prijatelj itd znam njih 60% koji varaju svoje devojke momke zene ili muzeve. kako ja sad da dodjem bilo kome od njih i kazem e tebe muz ili tebe devojka vara?
ima i onih koji se hvale time
ima i onih sa kojima sam kucni prijatelj
ima i onih nebitnih
mozda bih se usudila u neciju vezu i da se na taj nacin umesam, al u brak vec ne

nije ni tema o tome dal da se umesas ili ne
kad vec znas 60% njih, sta je problem da odgovoris na pitanje kako se ti osecas povodom tih spoznaja?

Davno sam najboljoj drugarici na pitanje:"Jesi ga videla sa tom i tom?" Odgovorila:"Jesam." I tako srusila nase prijateljstvo.
Danas je s njim u braku. A bila je dobar prijatelj. On je gomno koje se setalo sa drugom pred svima ali da mi se ponovi situacija sigurna sam da ne bih isto odgovorila. Ne tice me se. Nisam videla nista.

Nakon toga sam shvatila da takve stvari ne zelim da saznam od drugih.

Meni je neprijatno kad se potegne priča, da je prilčno sigurna da je vara. Čula sam neke priče, mogu i ne moraju biti tačne, mada deluju uverljivo. Taj trenutak šta reći, a da ne zvuči glupo, motaš brzo po glavi sve deluje bezveze. Mnogo neprijatno.
Ovako se trudim da što pre zaboravim. Jer što se duže baviš time, toliko ćeš se osećati neprijatnije i kao da te se stvar lično tiče.

tema nije o prevari
a nije ni o svalerkama
a nije ni o tome da li reci ako znas

tema je - KAKO SE OSECATATE (al ne u smislu latisinog fizickog smarada :lol:, no mentalnog, moralnog)
kad znate da je vara, gledate je kako sumnja, a ne smete da zucnete nista
kad znate da ga vara, a rukujete se, cestitate mu zenidbu

u sustini neko ste kome nije duznost da se mesa, ubaceni ste u ceo taj vrtlog spletom okolnosti...... tako je kako je, niste uticali na spoznaju toga, prosto znate (razni su nacini)...... i kad biste rekli ne biste samo skembali tu vezu, semblali bi i necije decenisko prijateljstvo, ne samo svoje
dakle ako lanete vi cete srusiti jedan krug ljudi prijateljstva i veza, vise ucesnika....tako da nema sanse da lajete, zaboravite na tu mogucnost

jel vam nekako bezveze sto ste uopste u toj situaciji, sto ste spoznajom umesani u sve to a niste trazili, sto znate?
kakva su vam osecanja, misli?

nije mi bezveze
ne mesam se u odnose u delu u kome ne ucestvujem
ako nekog ne izdrzavam, ne komentarisem kako trosi svoj novac..moze da gladuje 29 dana, a jedan da jede samo kavijar
ako neko od partnera ima nekog sa strane, ne komentarisem ni to jer nisam sa njima u seksualnoj nego prijateljskoj vezi
ljudi se mnogo mesaju drugima u zivot jer nemaju sopstveni ispunjeni

Poslednja izmena:
nikako, nekad samo bezveze ali sam uglavnom ravnodusna

e to mi kazi :)

meni zao one strane sa rogovima, hebi ga jace je od mene al stvarno mi bude zao....ne valja to, jer ume da optereti odnos

- - - - - - - - - -

Meni je neprijatno kad se potegne priča, da je prilčno sigurna da je vara. Čula sam neke priče, mogu i ne moraju biti tačne, mada deluju uverljivo. Taj trenutak šta reći, a da ne zvuči glupo, motaš brzo po glavi sve deluje bezveze. Mnogo neprijatno.
Ovako se trudim da što pre zaboravim. Jer što se duže baviš time, toliko ćeš se osećati neprijatnije i kao da te se stvar lično tiče.

da upravo to, trudis se da zaboravis, nije tvoja stvar
a onda neko to potegne, i bum, em mi zao em neprijatno...ma bezveze bas
na kraju me iznervira sve to sto uopste znam bilo sta, i sto ljudi vole da trabunjaju o svojim vezama toliko u detalje....

tema nije o prevari
a nije ni o svalerkama
a nije ni o tome da li reci ako znas

tema je - KAKO SE OSECATATE (al ne u smislu latisinog fizickog smarada :lol:, no mentalnog, moralnog)
kad znate da je vara, gledate je kako sumnja, a ne smete da zucnete nista
kad znate da ga vara, a rukujete se, cestitate mu zenidbu

u sustini neko ste kome nije duznost da se mesa, ubaceni ste u ceo taj vrtlog spletom okolnosti...... tako je kako je, niste uticali na spoznaju toga, prosto znate (razni su nacini)...... i kad biste rekli ne biste samo skembali tu vezu, semblali bi i necije decenisko prijateljstvo, ne samo svoje
dakle ako lanete vi cete srusiti jedan krug ljudi prijateljstva i veza, vise ucesnika....tako da nema sanse da lajete, zaboravite na tu mogucnost

jel vam nekako bezveze sto ste uopste u toj situaciji, sto ste spoznajom umesani u sve to a niste trazili, sto znate?
kakva su vam osecanja, misli?

Humanisticki pristup, kao sto kaze moj stari drugar Vojvoda - kad vec ja ne 'ebem neka bar drugi 'ebu, i meni ce biti lakse kad znam da bar neko uziva. :lol:

- - - - - - - - - -

kad si cile promenila stav?
do skoro si po svaku cenu htela da obavestis ostecenu stranu :lol:

Iskvario je ovaj forum, ovoliki blud, nemoral i razvrat je lose uticao na nju. :sad2:

:D

Davno sam najboljoj drugarici na pitanje:"Jesi ga videla sa tom i tom?" Odgovorila:"Jesam." I tako srusila nase prijateljstvo.
Danas je s njim u braku. A bila je dobar prijatelj. On je gomno koje se setalo sa drugom pred svima ali da mi se ponovi situacija sigurna sam da ne bih isto odgovorila. Ne tice me se. Nisam videla nista.

Nakon toga sam shvatila da takve stvari ne zelim da saznam od drugih.

kad si cile promenila stav?
do skoro si po svaku cenu htela da obavestis ostecenu stranu :lol:
Evo ti gore objasnjenje.
Ima sigurno 12 godina. :aha:

Back