kako da se malo udebljam

Meni se u pocetku cinilo da se gojim od pilula ali u sustini to je vise bilo kao da sam malo oticala..i zadrzavala mi se voda u organizmu....a ne bukvalno dobijala na kilazi...apetit mi se nije menjao... a kad sam prestala sa njima nisam smrsala samo splasla :)

Ako nisi bolesna od necega,moras da se bacis na fitnes!
Tako cr ti se povecati apetit,posebno ako si gadljiva na neku hranu...
Ja sam se tako ugojila za 10 dana 2 kg i posle jos 1. i dalje radim na tome.
Pre vezbanja jedes vise ugljene hidrate,a posle proteine,znaci posle treninga se baci na rucak posebno ako sadrzi meso i urnisi ga.
Dobro bi bilo da jedes i kuvani integralni pirinac. Pre jela voce,nikako posle..
I ja sam probala Biomed i to su bacene pare,sranje!

Veruj mi nema ti drugog leka osim da pocnes da vezbas,a organizam ce sam traziti vise hrane, I izbegavac trcanje i sl. to je samo za one koje zele da smrsaju.Bolje brzo hodanje,Trenazni bicikl,steper,vezbe sa tegicima isl.
Ja sam godinama pokusavala da se ugojim i samo to mi je pomoglo! :!:

Pa javi sta si uradila! :p

nikolicaprikolica:
Drage zene jako sam smrsala i vec me to pocinje brinuti jer licim na sve samo ne na zenu.Imate li neki savet kako da dobijem par kilograma, samo da to ne bude sa onim biomedom, jer mi to nista nije pomoglo :-(

Ma to nije problem uopste .... ndjes nekog ko voli mrsave devojke i resila si problem ... evo ja bas volim malo mrsavije devojke ko zna mozda i ti nades nekog takvog... :wink:

Imam isti problem, i jedino sam uspevala da ga resim kada se aktivnije bavim sportom, i naravno da me ne mrzi da posle treninga jedem. Mada pre nekih 6-7 godina (valjda toliko) po savetu lekara otisla sam u neki 'Dijetetski zavod' koji se nalazi u okviru 'Higijenskog zavoda' (valjda se tako zovu) to je negde u krugu bolnica preko puta Karadjordjevog parka (BGD). Tamo idu i oni koji hoce da smrsaju (ima ih znatno vise) i oni koji hoce da se ugoje. Tamo ti lekari preporuce sta da jedes, otprilike 3 obroka + 2 uzine, kolicinu mesa u toku dana, kolicinu mlecnih proizvoda... Ide se na kontrolu jednom nedeljno i svaki put te mere. Imalo je efekta ja prve nedelje dobila 1,2 kg, sledece opet kilo, a posle me vise mrzelo da se pridrzava te dijete, jer sam konstantno morala da vodim racuna da li sam sve pojela sto trebam tokom dana i kako da osmislim 'meni' za sutra da sadrzi sve sto treba. Ali mozes da probas, mislim da ne treba nikakav uput a mozda se i ne secam.

Back