Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
31.12 rojen u znaku jarca 1974 oko 17 h gore dolje 10 minuta,nisam nikad izracunavao podznak pa me interesuje ima li neko kompetentan da mi nesto kaze o ovoj kombinaciji
31.12 rojen u znaku jarca 1974 oko 17 h gore dolje 10 minuta,nisam nikad izracunavao podznak pa me interesuje ima li neko kompetentan da mi nesto kaze o ovoj kombinaciji
Rođena sam 20.03.1979.god , u 8.30h, u Lazarevcu. Šta sam u podznaku Bik , Blizanac ili nesto treće. Hvala unapred. Pokušavala sam da izračunam ali ne mogu nigde da nađem tabelu sa koordinatama gradova pretvorenim u sate. HVALA
Rođena sam 20.03.1979.god , u 8.30h, u Lazarevcu. Šta sam u podznaku Bik , Blizanac ili nesto treće. Hvala unapred. Pokušavala sam da izračunam ali ne mogu nigde da nađem tabelu sa koordinatama gradova pretvorenim u sate. HVALA
Hvala ti "pcelice majo".
U potpunosti si u pravu. Nije sto je moje, ali dete je stvarno "cudo". Zato me je i interesovalo sta je u podznaku.
Kazi mi molim te kako se slaze sa roditeljom koji je Lav-skorpija?
Ljudi imate sajt www.nickcampion.com koji vam za minut izracuna i podznak i celu natalnu kartu!!!!Dakle nikakva filozofija i nema potrebe da molite bilo koga za to ...
:wink: