TheMakica
Aktivan član
- Poruka
- 1.537
Saznala sam da sam trudna pre par dana... Jesam jako mlada, ali ne i neozbiljna. Sa sadasnjim saputnikom sam zajedno 3 godine, a vec godinu dana zivimo zajedno. Presla sam kod njega kad sam zavrsila srednju skolu. Moji se nisu bunili, moji ga obozavaju.. Naime, sada hocu mojima da kazem da sam trudna, a malo me je strah njihove reakcije.. Znam da ce se majka silno obradovati, jer me je 100x buskala da je zivot kratak, i sta vise cekam.. Tata me obozava, uvek sam bila i jos uvek sam njegova maza,princeza,itt.. Iako imam i 2 rodjena brata, ja sam najmladja i + zensko 
Malo me plasi reakcija, ali zelim da nadjem najbolji nacin da im to saopstim. Dajte neki savet.. Kako da kazem braci? Mislim nije to nista strasno, znam da ce se svi obradovati. Ali valjda imam neki osecaj kao da moji nisu znali da smo mm i ja konzumirali ljubav(znam da nisam normalna), i da ce samim tim sto sam trudna znaciti i da nisam vise nevina i mala.. Mnogo cenim, uvazavam i postujem njih, njihovo misljenje.. Savet..

Malo me plasi reakcija, ali zelim da nadjem najbolji nacin da im to saopstim. Dajte neki savet.. Kako da kazem braci? Mislim nije to nista strasno, znam da ce se svi obradovati. Ali valjda imam neki osecaj kao da moji nisu znali da smo mm i ja konzumirali ljubav(znam da nisam normalna), i da ce samim tim sto sam trudna znaciti i da nisam vise nevina i mala.. Mnogo cenim, uvazavam i postujem njih, njihovo misljenje.. Savet..