- Poruka
- 92.404
Da ne filozofiram mnogo, video sve slikovito objašnjava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probaj, kao trik za komšijsku decuMa ovo je montirano ajde bogati
Jes, iz banane raste
čisto da znaš,to kad ponikne biće više kao divlja trešnja koja treba da se kalemi...To važi za skoro svo voće,a i većinu ruža.Sacuvo sam kostice tresanja koju su mentoli posekli, valjda ce istrajati dok se ne drznem i naucim kako da posadim
Jbg treba strpljenja a na 25om maju su neki jeli tresnje pre 100 godina i bacali kostice od kojih je niklo drvo,kad su ga renovirali isekli i to zlotvoričisto da znaš,to kad ponikne biće više kao divlja trešnja koja treba da se kalemi...To važi za skoro svo voće,a i većinu ruža.
ovo sam hteo sto puta da uradim al sam lenj.Iz koštice avokada rasadila sam avokado.
nisi ti mnogo promašio, možda jedno deset godina...Niko vise ne radi tako....
Uzme se prasak za kloniranje, uzme se grancica, umoci se u prasak , stavi se u zemlju ili casu vode i pusti zilice i dobijas klon biljke koju si izabrao...
Vegetativni delovi se koriste, ne delovi za razmnozavanje....nesto slicno kao kad odseces ruku devojci, stavis u prasak, cekas da izraste ostatak, a bez negativnih secanja na vase svadje..
Ups , to je iz druge price...
ovo sam video i hteo, a imam avokado skoro svaki dan...Iz koštice avokada rasadila sam avokado.