Kako da razbesnite znakove Zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.670
Nije lepo da nervirate ljude oko sebe, ali ako baš želite nekog da isprovocirate ovo je, prema tumačenju horoskopa, siguran i proveren način da to i postignete.

Ovan
Njima ne treba puno. Ako želite da iznervirate Ovna, samo mu recite da ne može da dobije ono što želi ili da nije sposoban.

Bik

Bikovi su jako ponosni na stvari koje poseduju, a ako želite svađu kritikujte nešto što im je drago.

Blizanci
Otvoreno ga prozovite zbog nedostatka karaktera.

Rak
Pasivna agresija je Rakova najjača strana, ali i najveća slabost. Ako im uzvratite istom merom, podivljaće

Lav
Najviše ih nervira kad ih ignorišete.

Devica
Napravite nered u njihovom savršeno isplaniranom redu.

Vaga
Ako želite da iživcirate Vagu, nemojte dozvoliti da se svađa završi. Za svako rešenje pronađite nov problem.

Škorpija
Podelite neku njihovu tajnu sa ostatkom sveta.

Strelac
Lažite i pokažite da je pogrešio što vam je verovao.

Jarac
Racionalni i ambiciozni Jarčevi poludeće ako im neko objasni da su njihove ideje sasvim glupe, a planovi teško ostvarivi.

Vodolija
Pričanje o osećanjima je za Vodolije neprijatno, a ako želite da ih iživcirate radite baš to.

Ribe
Ribe su sklone preterivanju, a jedna od najgorih stvari koje im možete reći je da - preteruju.

https://www.prva.rs/zivot/astro/kako-da-najlakse-razbesnite-svaki-znak-zodijaka-2110813

Vaga
Ako želite da iživcirate Vagu, nemojte dozvoliti da se svađa završi. Za svako rešenje pronađite nov problem.:mrgreen:

Ovo sam se uvjerio nebrojeno puta.Vagu ce te najlakse " pobijediti" ako se slozite sa njima, ako kazete da su u pravu, onda Vage posto se radi o znaku pravde, koji situacije posmatra iz milion uglova, koji tezi balansu u svemu, da pocnu da sumnjaju u svoj raniji sud, i to ih dovodi do ludila.Otuda i Vagina neodlucnost.
Imam ih dosta medju prijateljima, nisu naravno svi isti, ali drug koji je dupla Vaga, ima Mjesec u Biku, Mars i Veneru u Skorpiji, kada udje u raspravu sa ovim jednim Blizancem, oko nekih nebitnih stvari, koji klub ima vise navijaca, koji igrac je bolji od kojeg, oba fakultetski obrazovani, onda rasprava traje satima, ja samo posmatram i ne mogu da vjerujem, pomalo se ukljucim cisto da jos vise " zakuham" :hahaha:

Rak
Pasivna agresija je Rakova najjača strana, ali i najveća slabost. Ako im uzvratite istom merom, podivljaće.
Pasivna agresija tipa silence tretman?
Pa ono, neću baš pobesneti samo ću i ja ćutati ukoliko mislim da sam u pravu. Ako druga strana ima istu ideju , ćutaćemo zauvek.

Razbesni me bezobrazluk, odsustvo empatije, pokvarenost, licemerje, nepravda. To me baš razbesni do stadijuma da bih osobu udarila ili isprskala npr suzavcem. Ali ne udrarim, a nemam suzavac jbg.

Nije lepo da nervirate ljude oko sebe, ali ako baš želite nekog da isprovocirate ovo je, prema tumačenju horoskopa, siguran i proveren način da to i postignete.

Ovan
Njima ne treba puno. Ako želite da iznervirate Ovna, samo mu recite da ne može da dobije ono što želi ili da nije sposoban.

Bik
Bikovi su jako ponosni na stvari koje poseduju, a ako želite svađu kritikujte nešto što im je drago.

Blizanci
Otvoreno ga prozovite zbog nedostatka karaktera.

Rak
Pasivna agresija je Rakova najjača strana, ali i najveća slabost. Ako im uzvratite istom merom, podivljaće

Lav
Najviše ih nervira kad ih ignorišete.

Devica
Napravite nered u njihovom savršeno isplaniranom redu.

Vaga
Ako želite da iživcirate Vagu, nemojte dozvoliti da se svađa završi. Za svako rešenje pronađite nov problem.

Škorpija
Podelite neku njihovu tajnu sa ostatkom sveta.

Strelac
Lažite i pokažite da je pogrešio što vam je verovao.

Jarac
Racionalni i ambiciozni Jarčevi poludeće ako im neko objasni da su njihove ideje sasvim glupe, a planovi teško ostvarivi.

Vodolija
Pričanje o osećanjima je za Vodolije neprijatno, a ako želite da ih iživcirate radite baš to.

Ribe
Ribe su sklone preterivanju, a jedna od najgorih stvari koje im možete reći je da - preteruju.

https://www.prva.rs/zivot/astro/kako-da-najlakse-razbesnite-svaki-znak-zodijaka-2110813
Ova za Jarca istina odmah ujedam za srce da je taj neko slabic koji odustaje odmah
Samo nemojte govoriti Jarcevima da nesto ne mogu

Back