Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mozda si ga lose prikljucijla.Moj se prikljucuj za roze utikac,da se tako izrazim,i posle normalno pomocu sound recordera ili nekog drugog programa snimas zvuk!
Hvala na savetima ali nisam bas pocetnik. Proveravao sam mikrofon na drugim komuterima, utisanost takodje i neznam sta sve. Verovatno ako neko zna to je negde u samoj instalaciji windovsa xp. Usvakom slucaju javicu kad resim problem.
Jaoj imam i ja isti problem sa integrisanom zvucnom, jednostavno sam SVE lepo podesio, mikrofon je ispravan, ali nece pa nece... Problem je izgleda hardverske prirode...
Pošto integrisane kartice imaju samo tri "rupe" onda nima može da se menja namena.
Proveri u drajverima da ti nije podešena na 5.1 jer u tom slucaju jedna "rupa" služi za prednje, jedna za zadnje zvučnike, a jedna za srednji i sub. Kao što možeš primetiti na listi nema mikrofona tako da on ne radi. Namesti drajver tako da radi prvo na Headphones (nesto kao safe mode za zvučnu) i probaj onda.