Kako da promenim slovo kojim je oznacen cd drajv?

• Začetnik teme Začetnik teme japur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim na cd/dvd drajv.Lepo sam instalirao a on potom krene ali ne vidi cd u drajvu,koji mu treba da bi radio.U uputstvu za probleme pise da postoji takva nevolja i da tada treba deinstalirati,promeniti slovo drajva pa opet instalirati ali ne kaze koje je to famozno slovo,ni kako se to radi.Moja dva cd drajva su obelezena sa "e" i "f".Ni iz jednog ne radi.

japur:
rastamann:
Desni click na My computer, Manage, Disk managment, desni na drive i change drive letter....That's it...

Hvala.Uspelo je.

Jeste za tu igricu, a šta češ ako ti neka druga sad kaže da nemaš CD u odgovarajućem drajvu? :roll:

Stalno da menjaš slova?

Ako se snalaziš sa registar bazom bilo bi elegantnije i efikasnije rešenje da pročačkaš po registrima i tu podesiš za konkretnu igricu ... (ako se ne snalaziš sa registar bazom onda bolje menjaj slova kad ti zatreba)

kvazimodo:
japur:
rastamann:
Desni click na My computer, Manage, Disk managment, desni na drive i change drive letter....That's it...

Hvala.Uspelo je.

Jeste za tu igricu, a šta češ ako ti neka druga sad kaže da nemaš CD u odgovarajućem drajvu? :roll:

Stalno da menjaš slova?

Ako se snalaziš sa registar bazom bilo bi elegantnije i efikasnije rešenje da pročačkaš po registrima i tu podesiš za konkretnu igricu ... (ako se ne snalaziš sa registar bazom onda bolje menjaj slova kad ti zatreba)

U medjuvremenu sam provalio crack,u kojem je,zapravo,bio problem,pa je igra proradila ali sad ne valja to sto radi neupotrebljivo sporo,iako cpu vristi od opterecenja a ati radeon je proveren u svim opcijama (dugi testovi od sinoc).

kvazimodo:
japur:
rastamann:

Hvala.Uspelo je.

Stalno da menjaš slova?

U medjuvremenu sam provalio crack,u kojem je,zapravo,bio problem,pa je igra proradila ali sad ne valja to sto radi neupotrebljivo sporo,iako cpu vristi od opterecenja a ati radeon je proveren u svim opcijama (dugi testovi od sinoc).

Back