Kako da priđem jednoj devojci u školi?

kralj Artur

Primećen član
Poruka
895
E ljudi, imam jedan mali problem. Ne znam kako da priđem jednoj devojci u školi. Ja sam druga godina a ona prva. Problem je što je ona ceo dan u učionici a ni kod mene nije nešto drugačija situacija(ceo razred divlja u učionici xD). Vidim je samo jednom nedeljno kad idemo na fizičko a ona se vraća sa istog. To je na 2 sekunde i za to vreme uopšte ne uspevam da joj uhavtim pogled niti bilo šta slično. Da je viđam svaki dan verovatno bih već uspeo nekako da joj privučem pažnju Čuo sam da jako slabo izlazi tako da otpada mogućnost da joj priđem u nekoj diskoteci/kafiću(što bi mi bilo mnogo mnogo lakše). Treba mi savet kako da joj privučem pažnju, tj. kako da uđem u neki razgovor sa njom a otežavajuća okolnost je što je stalno u učionici. Ajde pomagajte jer mi se ta devojka stvarno sviđa.

1) Pronađite devojku u srednjoj školi kojoj želite da priđete. Obratite pažnju na njene svakodnevne aktivnosti kako bi stekli uvid u ono šta ona voli da radi. Želite je impresionirati, ali nemate pojma šta bi mogli da joj kažete. Verovatno ne znate mnogo toga o njoj, tako da je potrebno da saznate što je moguće više o devojci za koju ste zainteresovani. Razmislite o čemu bi pričali sa tom devojkom, pre nego joj priđete. Zapamtite, nijedna tema za ragovor nije dovoljno dobra da vas zadrži zainteresovane jedno za drugo na duži period.

2) Priđite joj i započnite neku osnovnu konverzaciju, na primer, jednostavnim predstavljanjem. Zapamtite njeno ime. U suprotnom, izgledaćete trapavo i nezainteresovano. Nemojte da pokušavate da zvučite isuviše egoistično kako bi je impresionirali. Počnite sa jednostavnim stvarima, kao na primer gde ste krenuli, komentarišite vaš poslednji školski čas, ili pričajte o času koji vam je oboma zajednički.

3) Očekujte da će se razgovor razviti postepeno, kao što i hoće. Ukoliko ne znate o čemu bi pričali u ovom momentu, u velikom ste problemu. U većini slučajeva, nastupiće ona neprijatna tišina. Trudite se da neprijatne momente eliminišete tada kada se dogode, ne trudite se da to napravite pre nego što do toga zapravo i dođe. Ne trudite se da pričate tek da bi pričali. Nadovežite se na prethodnu temu i nastavite dok se sledeća tema ne pojavi. Pitajte je za mišljenje o nekim stvarima.

4) Navodite razgovor na one stvari koje ste ranije primetili da je interesuju. Što više znate o tim stvarima, više ćete imati da kažete o njima. Tu je možete impresionirati. Trudite se da je ne ispravljate i da delujete sveznajuće, čak iako ona ne zna puno ili poseduje pogrešne podatke. Trudite se da održite tempo razgovora i pokažite koliko ste zapravo zainteresovani za temu razgovora.

5) Ne počinjite sa isuviše ličnim pitanjima pre nego što se bolje upoznate. To je može uplašiti. Fokusirajte se na nebitne i zanimljive teme kako bi održali dijalog. Iskoristite smisao za humor kako bi je još više opustili i upleli u razgovor. Ukoliko sve bude išlo kako treba, uskoro ćete stići i do nešto dubljih tema. Pokušajte da osetite da li vam se zaista sviđa ili ne i da li je ona onakva kakvu ste je isprva zamišljali. Zaslužite broj telefona koji ćete joj potražiti, ali budite sigurni da je ne pitate isuviše brzo.

6) Zadržite priču koju ste imali samo za sebe. Žene su te koje vole da pričkaraju o takvim stvarima. Ukoliko odlučite sa nekim da podeliti i najsiiniji detalj, to može doći do nje kao nešto mnogo veće i značajnije. Izgradite poverenje dozvoljavajući joj da se otvori prema vama. Pokažite joj da može da ima poverenje u vas i imaćete više tema za razgovor. Pokažite joj da na momente možete biti veoma zabavni, ali i ozbiljni kada je to potrebno.:lol:

Uđeš u učionicu kada ne očekuješ potpuni haos(ako si već tolika pićkica :mrgreen: ) a to je za vreme časa.
U fazonu: "Izvinite što prekidam čas, "tu i tu bičarku" je pozvao direktor/psiholog/neki profesor na razgovor.
I onda kad izađe sa tobom, ti odradiš svoje.

Možda i nije loše ovo, ali će mi biti zadnja opcija, ali baš baš zadnja :) Ipak nisam baš toliki mudonja xD

1) Pronađite devojku u srednjoj školi kojoj želite da priđete. Obratite pažnju na njene svakodnevne aktivnosti kako bi stekli uvid u ono šta ona voli da radi. Želite je impresionirati, ali nemate pojma šta bi mogli da joj kažete. Verovatno ne znate mnogo toga o njoj, tako da je potrebno da saznate što je moguće više o devojci za koju ste zainteresovani. Razmislite o čemu bi pričali sa tom devojkom, pre nego joj priđete. Zapamtite, nijedna tema za ragovor nije dovoljno dobra ...

Čini mi se da je ovo sa kakopedije... U ovom slučaju to je sve beskorisno jer ja jednostavno ne mogu da steknem uvid u njene aktivnosti jer je ne viđam. A i nije meni problem šta ću ja pričati sa njom, imam malo iskustva oko tog :cool: nego kako da joj privučem pažnju i na taj način vidim da li je zainteresovana ili ne.

Možda i nije loše ovo, ali će mi biti zadnja opcija, ali baš baš zadnja :) Ipak nisam baš toliki mudonja xD

A šta ti želiš, da ti ona sama pokuca na vrata :lol: ? Ako ne možeš ni na koji način da je odvojiš od gomile, ovo ti je jedan; A i sa tim stidljivim se slabo šta može uraditi, one su sve u nekom tripu. Izolovane potpuno.

Kao što bi rekao Bernard Black: Frankly, you're doomed. You and all the shy people are.

Pa dobro, sviđa mi se ta ideja da je izvučem sa časa, ali pre tog bih želeo da joj na neki način privučem pažnju da proverim da li je bar imalo zainteresovana za mene. Npr. da joj namignem u prolazu, ili se osmehnem ili nešto tako i da onda vidim njenu reakciju. Ali problem je što nemam priliku za to.

O ebote. Koliko si ti nesnalažljiv
onda preko nekog iz njenog razreda pokušaj da joj skreneš pažnju. Ako ne znaš, upoznaj... nekog ko se kreće, ko je otvoren, pošto je već ona vakuumirana pandorina kutija. I onda tom zajedničkom poznaniku stavi do znanja svoje čežnje, želje, nek on nju pripremi
onda skontaš gde živi, na putu do kuće ti je spopadneš i siluješ

E ljudi, imam jedan mali problem. Ne znam kako da priđem jednoj devojci u školi. Ja sam druga godina a ona prva. Problem je što je ona ceo dan u učionici a ni kod mene nije nešto drugačija situacija(ceo razred divlja u učionici xD). Vidim je samo jednom nedeljno kad idemo na fizičko a ona se vraća sa istog. To je na 2 sekunde i za to vreme uopšte ne uspevam da joj uhavtim pogled niti bilo šta slično. Da je viđam svaki dan verovatno bih već uspeo nekako da joj privučem pažnju Čuo sam da jako slabo izlazi tako da otpada mogućnost da joj priđem u nekoj diskoteci/kafiću(što bi mi bilo mnogo mnogo lakše). Treba mi savet kako da joj privučem pažnju, tj. kako da uđem u neki razgovor sa njom a otežavajuća okolnost je što je stalno u učionici. Ajde pomagajte jer mi se ta devojka stvarno sviđa.

traži da izađeš sa časa da ideš u klonjaru, zatim uđi u učionicu u kojoj ona ima čas i napravi neko sranjje vredno bar smanjene ocene iz vladanja, nebitno šta
pašće na to ko zrela kruška

Al kad smo kod tih zatvorenih, donekle znaju da privuku majku im. Baš tako ima jedna mala koja mi je upravo zbog toga zanimljiva, jer je potpuno introvertna ličnost, nit' znam nekog iz njenog mesta da se sa njom druži, a realno mislim da je nikad nisam video da priča sa nekim. Deluje mistično, to je ono što me privlači, ta neistraženost. Znam tačno da bi mi dosadila kad bih znao kakva je donekle. Oterao bih je dovraga, jer je verovatno potpuno dosadna kao što se predstavlja... ali maštanje je zanimljivo.

Napiši ljubavno pismo u flasu od piva, kad je vidiš u tom prolazu vadiš flašu i pogadjaš je u glavu.
Njoj krvavi glava dok čita pismo i oduševljava se i pred svima ti daje...

ZAR NE MOŽEŠ DA JE PRESTERNEŠ KAD SE VRAĆA KUĆI? A ovo što pitaš kako da joj privučeš pažnju... Tu ti bato niko ne može da pomogne. Smisli nešto sam

Ipak sam se sažalio pošto vidim da si šaban pa ne znaš sam da smisliš.
Namerno se pokači sa najjačim bajama u školi ali baš u tom trenutku kad ona prolazi, nek te oni lemaju bitno je da ona vidi kakav si keršme.
Ako si kojim slučajem ti najjači baja onda pred njom kreni da maltretiraš nekog lika sa cvidžama koji stalno dobija batine... možda se loži na likove koji tuku slabije od sebe.

Ipak sam se sažalio pošto vidim da si šaban pa ne znaš sam da smisliš.
Namerno se pokači sa najjačim bajama u školi ali baš u tom trenutku kad ona prolazi, nek te oni lemaju bitno je da ona vidi kakav si keršme.
Ako si kojim slučajem ti najjači baja onda pred njom kreni da maltretiraš nekog lika sa cvidžama koji stalno dobija batine... možda se loži na likove koji tuku slabije od sebe.

Da nam je više ovakvih ljubavnih savetnika kao ti u Srbiji niko ne bi bio bez devojke xD

Pa dobro, sviđa mi se ta ideja da je izvučem sa časa, ali pre tog bih želeo da joj na neki način privučem pažnju da proverim da li je bar imalo zainteresovana za mene. Npr. da joj namignem u prolazu, ili se osmehnem ili nešto tako i da onda vidim njenu reakciju. Ali problem je što nemam priliku za to.

Gledaj je pravo u oci,sa obaveznim osmehom,pa ako ti ne uzvrati pogled...:cool:

Када видиш ту твоју вољену женску да седи у неком кафићу или на клупици (по могућству - сама) испред твоје школе
ти приђи хладнокрвно и самоуверено (као да си Цар) испред ње, али још ништа не говори, док не прође 5 - 10 секунди
тишине, која је потребна да се успостави примарна визуелизација, да те она детаљно скенира.

После тога, ти рашири руке ка небесима, буди смртно озбиљан и мало исколачи очи (као да те је нешто обузело),
и почни да певаш Звездине или Партизанове навијачке песме. Препоручљиво је да имаш шал твог омиљеног
фудбалског клуба, јер је све битно за бољу и лепшу атмосферу.

Буди сигуран да ће се после твог перформанса прилепити за тебе к`о таксена марка, јер девојке воле навијаЋе, модерне витезове.

Back