N nenadj1996 Početnik Poruka 8 22.06.2011. u 16:37 - Kako da popravim power #1 Kako da popravim power dugme na pc. Molim sve koje znaju odgovor da mi napišu upistvo
reciklaza Primećen član Poruka 926 22.06.2011. u 23:09 - Kako da popravim power #2 Kako mislis...kako da popravim...sta si mu radio pa nece...jel si ga slomio ili si mozda iscupao kablice sa ploce?
Kako mislis...kako da popravim...sta si mu radio pa nece...jel si ga slomio ili si mozda iscupao kablice sa ploce?
N nenadj1996 Početnik Poruka 8 22.06.2011. u 23:33 - Kako da popravim power #3 reciklaza: Kako mislis...kako da popravim...sta si mu radio pa nece...jel si ga slomio ili si mozda iscupao kablice sa ploce? Kliknite za proširenje... Ne znam druže samo dugme ne radi a kablovi su na ploči svi a računar se pali kad se uključi u struju
reciklaza: Kako mislis...kako da popravim...sta si mu radio pa nece...jel si ga slomio ili si mozda iscupao kablice sa ploce? Kliknite za proširenje... Ne znam druže samo dugme ne radi a kablovi su na ploči svi a računar se pali kad se uključi u struju
Max Rockatansky Zainteresovan član Poruka 144 22.06.2011. u 23:38 - Kako da popravim power #4 Probaj da skines konektore sa ploče, pa probaj bez njih, možda nije problem do prekidača...
kojeimedadam Buduća legenda Poruka 27.250 23.06.2011. u 00:45 - Kako da popravim power #5 nenadj1996: Ne znam druže samo dugme ne radi a kablovi su na ploči svi a računar se pali kad se uključi u struju Kliknite za proširenje... Znači ...prekidač se zaglavio u poziciji ...UKLJUČENO... Da li sam u pravu... ------------------------------------ Da li je to...PREKIDAČ...ili...TASTER... Poslednja izmena: 23.06.2011.
nenadj1996: Ne znam druže samo dugme ne radi a kablovi su na ploči svi a računar se pali kad se uključi u struju Kliknite za proširenje... Znači ...prekidač se zaglavio u poziciji ...UKLJUČENO... Da li sam u pravu... ------------------------------------ Da li je to...PREKIDAČ...ili...TASTER...
Dexxy' Zainteresovan član Poruka 122 23.06.2011. u 12:15 - Kako da popravim power #6 kojeimedadam: Znači ...prekidač se zaglavio u poziciji ...UKLJUČENO... Da li sam u pravu... ------------------------------------ Da li je to...PREKIDAČ...ili...TASTER... Kliknite za proširenje... Cekaj kad ukljuci naponski kabl odma ukljucuje?i da onda mozda nece da izbaci sliku jel takav problem?
kojeimedadam: Znači ...prekidač se zaglavio u poziciji ...UKLJUČENO... Da li sam u pravu... ------------------------------------ Da li je to...PREKIDAČ...ili...TASTER... Kliknite za proširenje... Cekaj kad ukljuci naponski kabl odma ukljucuje?i da onda mozda nece da izbaci sliku jel takav problem?