B brdaus Početnik Poruka 5 01.05.2004. u 21:42 - kako da podesim volan #1 Imam sped vil 3 i nikakoko ne mogu da ga podesim da stoji na sredini. stalno vuce u levo. Pomagajte!!!!
Imam sped vil 3 i nikakoko ne mogu da ga podesim da stoji na sredini. stalno vuce u levo. Pomagajte!!!!
Kad_LupimLupim Elita Poruka 19.925 02.05.2004. u 13:29 - kako da podesim volan #2 brdaus: Imam sped vil 3 i nikakoko ne mogu da ga podesim da stoji na sredini. stalno vuce u levo. Pomagajte!!!! Kliknite za proširenje... A isao si u ctrl panel>game controllers pa calibrate? Ili nisi?
brdaus: Imam sped vil 3 i nikakoko ne mogu da ga podesim da stoji na sredini. stalno vuce u levo. Pomagajte!!!! Kliknite za proširenje... A isao si u ctrl panel>game controllers pa calibrate? Ili nisi?
Incognito Poznat Poruka 8.225 02.05.2004. u 13:33 - kako da podesim volan #3 A da ti mozda pneumatici nisu u redu... Skokni do vulkanizera da ih izbalansira
C Cheaf Aktivan član Poruka 1.647 02.05.2004. u 15:13 - kako da podesim volan #4 Incognito: A da ti mozda pneumatici nisu u redu... Skokni do vulkanizera da ih izbalansira Kliknite za proširenje... He,he
Incognito: A da ti mozda pneumatici nisu u redu... Skokni do vulkanizera da ih izbalansira Kliknite za proširenje... He,he