Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.049
ja znam 13 nacina
a necu da kazem ni jedan jer me boli hurac <3
a necu da kazem ni jedan jer me boli hurac <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam u stanu izmedju kujne i sobe imao gipsani zid,a to je bilo '70-ih.Mislis da su demokrate izmislile gips.Ne mogu oni to.Sreca tada nije mogao TV da se okaci.pa imaš ove jeftine, što ih svi traže
pa onda imaš ove koji znaju samo da naplate...
a majstor Zoki ima 74 godine, hoće da učini samo prijateljima...
u socijalizmu su se drugačije radili zidovi
sad demokratija
Imas mogucnost da stavis deblji tipli i deblji holsraf,a ako je potrebno i da razbusis vecu rupu na nosacu televizora,a da ne busis drugu rupu na zidu.E, to je ključno! Meni je verovatno bila za malo veća rupa.
Ma u redu je onda su bili CRT televizori sa samo 2 programa,a teski ko djavo.Ona katoda,lampe staklene,trafo sa namotajem od dosta bakra.Plus ekran,veoma tesko za kacenje.To je koliko vidim od dosta inca i bolje je na zidu,nego na stolu.ma za veliki TV treba baš veliki sto-polica na kom bi "sedeo". Mnogo je bolje da se okači
to je onda drugoa da ti se plati?
ima da izlupaju i za manje od pet minuta?to je onda drugo
saljem terensku ekipu polupijanih majstora da zavrse to za 5 min
montaza bilo cega viseceg je dim pitjkinog dimaima da izlupaju i za manje od pet minuta?![]()
učen si čovek, vidi semontaza bilo cega viseceg je dim pitjkinog dima
al treba da znas kako, da imas cime i da znas sta ti treba
ucen covek jesam a uz to sam i vlasnik firme koja zaposljava lica strucno osposobljena za resavanje takvih problemaučen si čovek, vidi se
kad vidim ovakve likove
unutrasnje zidove je bolje napraviti od rigipsaKad se samo setim da su me nagovarali da stavim gipsane zidove umesto da se zida blokovima... "Nije gips tako slab kao što pričaju, to možda ako ti odradi neko ko ne zna". Sva sreća pa je razum prevladao![]()