Kako da očistimo ekran telefona?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posle mu još udariš finalni glanc šmirglom, jer je kvalitetan i može a :think:ne kao ovi drndoidi.z:mrgreen:
To mozes plasticne drndoide da smirglas ,staklo se ne smirgla,samo prebrise …isto kao plasticne farove na automobilima i smirglanje kada matiraju da bi uopste mogli tehnicki da prodju :hahaha:
A mozda te i strah da se ne istopi ta plastika :cepanje:mada Arfi cisti i ta plasticna govanca bez problema i topljenja ,valjda:think:

Valjda.z:lol:
z:lol:z:lol:Nisam probao.Cistio sam naocare sa tecnoscu za staklo,ali telefon nisam ni vlaznom maramicom,mada ne mislim da bi mu ista falilo,jer sam stari,kada se umusavi koristio vlazne maramice i nije bilo problema,ali ovaj novi sa zastitnim staklom,samo o duksericu trljnem nekoliko puta i ono cisto,kao da nikada nije koristen.

Valjda.z:lol:
z:lol:z:lol:Nisam probao.Cistio sam naocare sa tecnoscu za staklo,ali telefon nisam ni vlaznom maramicom,mada ne mislim da bi mu ista falilo,jer sam stari,kada se umusavi koristio vlazne maramice i nije bilo problema,ali ovaj novi sa zastitnim staklom,samo o duksericu trljnem nekoliko puta i ono cisto,kao da nikada nije koristen.
Ne.smetaju maramice, čistio sam i sa onim za ruke al one ne ostavljaju sloj koji štiti od prljanja kao ove za staklo.

Back