Metronomy Buduća legenda Poruka 49.598 11.10.2023. u 21:06 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #51 Sve istina, osim, što to rade samo loše žene, dobre uvek saradjuju i ne govore ono što znaju da je glupo.
Sve istina, osim, što to rade samo loše žene, dobre uvek saradjuju i ne govore ono što znaju da je glupo.
Ната Ли самоникла VIP Poruka 50.939 11.10.2023. u 21:07 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #52 Није смешно метрономе, знаш ли колико се бактерија скупи у мокрој крпи
pikax Buduća legenda Poruka 37.895 11.10.2023. u 21:10 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #53 Sensei: е ова ти добра баш Kliknite za proširenje... Neverovatno je koliko ste osetljivi na to generalno, oko pomoći , tako da se ta rečenica mora pažljivo upakovati . Ja i razumem.
Sensei: е ова ти добра баш Kliknite za proširenje... Neverovatno je koliko ste osetljivi na to generalno, oko pomoći , tako da se ta rečenica mora pažljivo upakovati . Ja i razumem.
Sensei Master Moderator Poruka 93.085 11.10.2023. u 21:40 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #54 pikax: Neverovatno je koliko ste osetljivi na to generalno, oko pomoći , tako da se ta rečenica mora pažljivo upakovati . Ja i razumem. Kliknite za proširenje... pa mislim, postoji i onaj stereotip da kada ništa drugo ne radi, proveriš uputstvo
pikax: Neverovatno je koliko ste osetljivi na to generalno, oko pomoći , tako da se ta rečenica mora pažljivo upakovati . Ja i razumem. Kliknite za proširenje... pa mislim, postoji i onaj stereotip da kada ništa drugo ne radi, proveriš uputstvo
pikax Buduća legenda Poruka 37.895 11.10.2023. u 22:08 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #55 Sensei: pa mislim, postoji i onaj stereotip da kada ništa drugo ne radi, proveriš uputstvo Kliknite za proširenje...
Sensei: pa mislim, postoji i onaj stereotip da kada ništa drugo ne radi, proveriš uputstvo Kliknite za proširenje...
Ona Marge Veoma poznat VIP Poruka 11.298 12.10.2023. u 06:55 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #56 Metronomy: Sve istina, osim, što to rade samo loše žene, dobre uvek saradjuju i ne govore ono što znaju da je glupo. Kliknite za proširenje... Ili znaju dobro da upakuju te reči pa ne skontaš
Metronomy: Sve istina, osim, što to rade samo loše žene, dobre uvek saradjuju i ne govore ono što znaju da je glupo. Kliknite za proširenje... Ili znaju dobro da upakuju te reči pa ne skontaš
Metronomy Buduća legenda Poruka 49.598 12.10.2023. u 12:41 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #57 Svejedno, bar ne lupaju gluposti....
Metronomy Buduća legenda Poruka 49.598 12.10.2023. u 12:44 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #58 Ната Ли: Није смешно метрономе, знаш ли колико се бактерија скупи у мокрој крпи Kliknite za proširenje... a on to ne zna, pa je naravno ne iscedi, na odredjenu meru vlažnosti....
Ната Ли: Није смешно метрономе, знаш ли колико се бактерија скупи у мокрој крпи Kliknite za proširenje... a on to ne zna, pa je naravno ne iscedi, na odredjenu meru vlažnosti....
Serafim Buduća legenda Moderator Poruka 46.912 12.10.2023. u 13:11 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #59 Mooolim, šta si rekao? Mislim, čula sam, samo dajem mogućnost da promeni iskaz
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.641 12.10.2023. u 18:12 - Kako da (ne) izludite muškarce - koristite na sopstvenu odgovornost #60 Ovo je neki mašinski prevod sa engleskog